zorg voor tiener depressie – tienerdepressie

Op de campus in Minnesota, pediatrische psychiaters en psychologen bieden klinische en poliklinische behandeling voor kinderen en tieners met een depressie. Als ouder heb je betrokken bij de behandeling en te leren hoe ze effectief ondersteuning bieden aan uw kind.

Geavanceerde diagnose en behandeling

De behandeling team werkt nauw samen met u en uw kind om uitgebreid onderwijs te geven over het beheren van depressie. Het team kan ook stress management technieken en andere hulpmiddelen te leren om uw tiener om te gaan met depressie machtigen. Wanneer uw kind verlaat, kan in overleg met uw woonplaats arts om de behandeling van plan aan te passen als dat nodig is.

Een team van de geestelijke gezondheid specialisten werkt met u en uw tiener om doelen te stellen, het ontwikkelen van een op maat gemaakt behandelplan en de voortgang.

Nationaal erkende deskundigheid

De afdeling Psychiatrie en Psychologie is een van de grootste psychiatrische behandeling groepen in de Verenigde Staten. Een lid van het nationale netwerk van Centra Depressie, Depressie Center biedt uitgebreide evaluatie en behandeling voor kinderen met een depressie of een bipolaire stoornis.