staar tests en diagnose

Om te bepalen of u een cataract, zal uw arts uw medische geschiedenis en symptomen te beoordelen, en het uitvoeren van een oogonderzoek. Uw arts kan een aantal tests uit te voeren, met inbegrip van

Vraagt ​​u een eye chart (gezichtsscherpte test) te lezen. Een gezichtsscherpte test maakt gebruik van een oog grafiek om te meten hoe goed je een reeks brieven kan lezen. Ogen getest een tegelijk, terwijl het andere oog bedekt.

Met behulp van een kaart of een bezichtiging apparaat met steeds kleinere letters, je oog arts bepaalt of je 20/20 vision of als uw visie tekenen van bijzondere waardevermindering.

Het gebruik van een licht en vergroting om uw oog (spleetlamp onderzoek) te onderzoeken. Een spleetlamp kan uw oogarts om de structuren te zien aan de voorkant van je oog onder een vergrootglas.

De microscoop wordt een spleetlamp omdat het gebruik maakt van een intense lijn van licht, een spleet, om uw hoornvlies, iris, lens te verlichten, en de ruimte tussen de iris en het hoornvlies. De sleuf kan uw arts deze structuren in kleine gedeelten weergeven, waardoor het eenvoudiger om eventuele kleine abnormaliteiten.

Verwijden je ogen (netvlies examen). Ter voorbereiding op een netvliesonderzoek, zet uw oogarts verwijden druppels in je ogen naar uw leerlingen wijd open. Dit maakt het makkelijker om de achterkant van je ogen (netvlies) te onderzoeken.

Met behulp van een spleetlamp of een speciaal apparaat heet een oftalmoscoop, kan uw oogarts uw lens op tekenen van een cataract te onderzoeken