koude handen wanneer naar de dokter

Het hebben van koude handen, zelfs als je niet in een koude omgeving is gemeenschappelijk. Vaak hebben van koude handen is een onderdeel van de natuurlijke reactie van het lichaam om de lichaamstemperatuur te reguleren en mag niet worden reden tot bezorgdheid.

Maar als u aanhoudend koude handen, in het bijzonder indien vergezeld van kleur verandert, kan dit een waarschuwing zijn. Bijvoorbeeld, met koude handen zou kunnen betekenen dat u een probleem met de zenuwen of de bloedsomloop of een probleem met weefselbeschadiging in uw handen of vingers. Als u zich buiten in extreme koude weer en je hebt koude handen, moet u kijken naar tekenen van bevriezing.

Koude voeten of tenen, Wijzigingen in de kleur van de huid op je handen, zoals blauw of wit huid, gevoelloosheid of tintelingen, open zweren of blaren, Aangescherpte of verharde huid

Andere tekenen en symptomen om op te letten wanneer u koude handen omvatten

Hoewel de oorzaak van koude handen net zo eenvoudig als in een koude omgeving of natuurlijke reactie van uw lichaam om de normale temperatuur te handhaven kan zijn, als u aanhoudende problemen met koude handen hebben, kan er een aantal oorzaken zijn. Het hebben van koude handen kan een probleem signaleren met de bloedsomloop of de bloedvaten in je handen.

Maak een afspraak met uw arts te zien of u zich zorgen maakt over het aanhoudend koude handen bent. Uw arts kan controleren of uw koude handen worden veroorzaakt door een probleem met de bloedsomloop of zenuwen. De behandeling richt zich op de onderliggende oorzaak van koude handen. Afhankelijk van uw conditie, kan uw arts veranderingen in levensstijl aan te helpen verbeteren symptomen.

een bezoek aan uw arts