klinische praktijkrichtlijnen aannemer uitvoeren van literatuuronderzoek

Aannemer uitvoeren literatuuronderzoek

Op 26 september 2008, theernment bekroond met een opdracht aan de RAND Corporation om de literatuurstudie uit te voeren en te rapporteren over de stand van de wetenschap in voedselallergie.

RAND Health, een divisie binnen de RAND Corporation, inclusief de Southern California Evidence-Based Practice Center (EPC), die systematische reviews en technologie evaluatie van alle aspecten van de gezondheidszorg doet, doet onderzoek naar het verbeteren van de methoden voor het synthetiseren van de wetenschappelijke bewijzen, ontwikkelt bewijs rapporten en technologie assessments, en verleent technische bijstand aan andere organisaties in hun inspanningen om bewijs rapporten en technologie evaluaties naar richtlijnen, prestatie-indicatoren, en andere kwaliteits-verbetering gereedschappen vertalen.

De Southern California EPC heeft 10 jaar ervaring op dit gebied en heeft werkzaamheden voor cliënten, waaronder het Agentschap voor Healthcare Research and Quality, de Centers for Medicare en Medicaid Services, en het Department of Veterans Affairs.

De hoofdonderzoeker van het contract was Paul G. Shekelle, M.D., Ph.D., een internationaal erkend expert op het gebied van praktijkrichtlijnen en meta-analyse. Dr. Shekelle heeft ervaring met het leiden van tientallen systematische reviews en meta-analyses.

Lees of download het literatuuronderzoek.

Southern California Evidence-Based Practice Center (EPC) website