kindermishandeling preventie

Als je je zorgen dat je je kind zou kunnen misbruiken

U kunt eenvoudige stappen nemen om uw kind te beschermen tegen uitbuiting en kindermishandeling, evenals voorkomen dat kindermishandeling in uw buurt of gemeenschap. Het doel is om een ​​veilige, stabiele, voedende relaties voor kinderen te voorzien. Bijvoorbeeld

Als u zich zorgen dat u uw kind zou kunnen misbruiken bent, zoek dan hulp onmiddellijk. Deze organisaties kunnen informatie en verwijzingen te verstrekken

Of u kunt beginnen door te praten met uw huisarts. Hij of zij kan een verwijzing naar een ouder onderwijs klasse, begeleiding of een steungroep voor ouders om u te helpen de juiste manieren om te gaan met je woede te leren bieden. Als je misbruik maakt van alcohol of drugs, vraag dan uw arts over de behandeling opties.

Als je een slachtoffer van elke vorm van kindermisbruik waren, krijgen begeleiding om ervoor te zorgen u niet het misbruik cyclus voort te zetten of te leren die destructief gedrag van uw kind.

Vergeet niet, kindermishandeling is te voorkomen – en vaak een symptoom van een probleem dat behandelbaar kan zijn. Vraag om hulp vandaag.