hersentumor care

wereldberoemde hersentumor teams bestaan ​​neuroradiologen, neuropathologists, neurochirurgen, medisch oncologen, radiotherapeuten, neurologen, revalidatie specialisten en andere professionals die samenwerken om precies de zorg die u nodig heeft.

Na dit alles subspecialized expertise op een enkele plaats, gericht op u, betekent dat je niet alleen het krijgen van een advies – uw zorg wordt besproken binnen het team, je testresultaten beschikbaar zijn snel, afspraken worden gepland in de coördinatie, en de meest zeer gespecialiseerde hersentumor experts in de wereld werken allemaal samen om te bepalen wat het beste is voor jou.

Wat zou maanden duren om elders te bereiken kan meestal worden gedaan in slechts een kwestie van dagen.

Geavanceerde diagnose en behandeling

patiënten toegang hebben tot de nieuwste imaging en diagnostische hulpmiddelen beschikbaar, en er is zelfs een lange geschiedenis van wetenschappers de ontwikkeling van die cutting-edge technologie voor patiëntenzorg. Met state-of-the-art onderzoeks- en laboratoriumfaciliteiten, zijn experts voortdurend op zoek naar nieuwe medische kennis en individuele-gedreven innovaties voor mensen met hersentumoren, waaronder een verscheidenheid van klinische proeven en andere studies van de tumor biologie, neuropathologie en epidemiologie dat ook moge zijn voor u beschikbaar.

Nationaal erkende deskundigheid

neurochirurgen uit te voeren meer dan 1.000 hersentumor spreekkamers elk jaar met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen tot hun beschikking, met inbegrip van computerondersteunde hersenoperatie, intraoperative MRI, wakkere hersenoperatie en lasers.

Cancer Center voldoet aan de strenge normen voor een National Cancer Institute Comprehensive Cancer Center, het herkennen van wetenschappelijke excellentie en een multispecialty aanpak gericht op de preventie van kanker, diagnose en behandeling.

Het is één van de slechts vier Amerikaanse kankercentra een National Cancer Institute-gesponsord Specialized Programma van Onderzoek Excellence (SPORE) subsidie ​​voor hersenkanker onderzoek ontvangen. is ook onderdeel van de Alliance for Clinical Trials in Oncology, een groep wetenschappers in de hele Verenigde Staten en Canada, die samenwerken om klinische proeven uit te voeren en de impact van kanker te verminderen.

in Rochester, Minnesota, gelederen nr 1 voor neurologie en neurochirurgie in de VS News & World Report Best Ziekenhuizen rankings. in Phoenix / Scottsdale, Arizona, en in Jacksonville, Florida, worden gerangschikt onder de beste ziekenhuizen voor neurologie en neurochirurgie in het Amerikaanse News & World Report. behoort ook tot de Best Children’s ziekenhuizen voor neurologie en neurochirurgie.

een bezoek aan uw arts