geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron

Rond de tijd van de menopauze, de eierstokken produceren minder oestrogeen. Oestrogenen worden gegeven

Er is geen bewijs voor de medische mening dat het gebruik van oestrogenen de patiënt houden gevoel jong ondersteunen, houdt de huid zacht, of vertragen rimpels. Evenmin is aangetoond dat het gebruik van oestrogenen tijdens de menopauze emotionele en nerveuze symptomen zal verlichten, tenzij deze symptomen zijn gerelateerd aan de menopauze symptomen, zoals opvliegers.

Gebruikt Voor geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron

Progestinen zijn niet nodig als de baarmoeder is een chirurgische methode genaamd hysterectomie verwijderd. In dat geval kan het beter zijn om oestrogenen alleen te ontvangen zonder het progestageen.

Geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone zijn alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone kan uw kans op een beroerte, problemen met het geheugen, of borstkanker die zich uitbreidt naar andere delen van uw lichaam te verhogen.

Geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone worden niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap. Zwangerschap of het behoud van zwangerschap onwaarschijnlijk rond de tijd van de menopauze. Vertel het uw arts meteen als u vermoedt dat u zwanger bent.

Geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone overgaan in de moedermelk. geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze geneesmiddelen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Voordat u geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met een medicijn in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone komen meestal met de patiënt richtingen. Lees ze aandachtig alvorens geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron.

Neem geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen en neem het niet voor een langere periode dan uw dokter besteld. De lengte van de tijd die u neemt het geneesmiddel zal afhangen van de medisch probleem waarvoor u het nemen van geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron. Bespreek met uw arts hoe lang je nodig hebt om deze medicijnen in te nemen.

Als je met het oestrogeen of progesteron hormonen in een bepaalde volgorde (dat wil zeggen, geconjugeerde oestrogenen tabletten gevolgd door geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron tabletten), zorg ervoor dat je weet in welke volgorde je nodig hebt om de medicijnen in te nemen. Als u vragen over dit hebt, vraag uw zorgverlener.

Misselijkheid kunnen optreden tijdens de eerste paar weken nadat u start met oestrogenen. Dit effect verdwijnt gewoonlijk bij voortgezet gebruik. Als de misselijkheid hinderlijk kan meestal worden voorkomen of verminderd door elke dosis met voedsel of onmiddellijk na de maaltijd.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om er zeker van geconjugeerde oestrogenen te maken en medroxyprogesterone geen ongewenste effecten veroorzaken. Plan om met uw arts te zien elk jaar, maar sommige artsen vereisen bezoeken vaker.

Hoewel het risico voor het ontwikkelen van borstkanker problemen of borstkanker laag is, is het toch belangrijk dat u regelmatig uw borsten voor een ongebruikelijke brokken of afscheiding, en eventuele problemen melden aan uw arts. Je moet ook een mammografie (röntgenfoto’s van de borsten) en borstonderzoek gedaan door uw arts wanneer uw arts aanbeveelt.

Als uw menstruatie zijn gestopt, kunnen ze opnieuw beginnen als je eenmaal begint het nemen van geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron. Dit effect blijft zolang het geneesmiddel wordt genomen. Indien waarbij de continue behandeling (0,625 mg geconjugeerde oestrogenen en 2,5 mg medroxyprogesteronacetaat eenmaal daags), maandelijks bloeden stopt wordt binnen 10 maanden.

Ook kunnen vaginale bloeden tussen uw normale menstruatie optreden tijdens de eerste 3 maanden van het gebruik. Stop niet met uw geneesmiddel. Neem contact op met uw arts als bloeden blijft voor een ongewoon lange tijd, als je menstruatie niet binnen 45 dagen na je laatste menstruatie is begonnen, of als u denkt dat u zwanger bent.

Correct gebruik van geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron

Vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u het nemen van geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone voordat elke laboratoriumtest, omdat sommige testresultaten kan worden beïnvloed.

Het kan nodig zijn te stoppen met geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesterone voordat sommige soorten van de operatie of tijdens uw arts heeft een lange periode van bedrust besteld. Praat met uw arts over.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Gezonde vrouwen hebben zelden ernstige bijwerkingen van het nemen van geconjugeerde oestrogenen of medroxyprogesterone oestrogeen vervangen.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie X Niet voor gebruik tijdens zwangerschap

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

geconjugeerde oestrogenen en medroxyprogesteron Side Effects

geconjugeerde oestrogenen / medroxyprogesteron

Postmenopauzale symptomen oestradiol, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara

Atrofische Vaginitis estradiol actueel, Premarin, Estrace, Vagifem, Prempro

Osteoporose hydrochloorthiazide, alendronaat, Fosamax, estradiol, calciumcarbonaat, Prolia

Atrofische Urethritis estradiol actueel, Premarin, Estrace, Vagifem, Prempro