de behandeling van kanker mythen: enige waarheid in deze gemeenschappelijke overtuigingen?

Mythe: Een positieve houding is alles wat je nodig hebt om kanker te verslaan

Misvattingen over de behandeling van kanker zou kunnen maken je verward of onzeker voelen bij de keuze van een behandeling. Leer de waarheid, zodat u meer comfortabel met uw behandeling van kanker kan voelen.

Mythe: Als we een man op de maan kan zetten, moeten we genezen van kanker hebben inmiddels

Mythe: Farmaceutische bedrijven en de Food and Drug Administration (FDA) blokkeren of het achterhouden van nieuwe behandelingen van kanker

Zoals vooruitgang in de behandeling van kanker zijn toegenomen, kunnen meer mogelijkheden om de feiten over deze ziekte meer ontdekt. Maar sommige misleidende ideeën over de behandeling van kanker nog steeds bestaan.

Mythe: Regelmatige controles en de huidige medische technologie kunnen alle kanker vroegtijdig op te sporen

, Een kanker specialist, Rochester, Minn., Helpt ontkrachten enkele van de meest voorkomende misvattingen over de behandeling van kanker en verklaart de waarheid.

Waarheid: Er is geen wetenschappelijk bewijs dat een positieve houding geeft je een voordeel in de behandeling van kanker of verbetert uw kans op genezing.

Wat een positieve houding kan doen is tijdens de behandeling van kanker en buiten de kwaliteit van uw leven te verbeteren. U kunt meer kans om actief te blijven, banden met familie en vrienden te behouden en verder sociale activiteiten. Op zijn beurt kan dit je gevoel te verbeteren van welzijn en helpen u de kracht om te gaan met je kanker te vinden.

Waarheid: Het vinden van de genezing van kanker blijkt complexer dan het beheersen van de technische en natuurkundige die nodig zijn voor de ruimtevaart te zijn.

Kanker eigenlijk bestaat uit een grote groep van ziekten. Elk kan verschillende oorzaken hebben. Ondanks de vooruitgang in de diagnose en behandeling, artsen hebben nog veel te leren over wat triggers een cel om kwaadaardig worden en waarom sommige mensen met kanker beter doen dan anderen.

Bovendien is kanker een bewegend doel. Kankercellen kunnen blijven muteren en veranderen tijdens het verloop van de ziekte. Dit kan leiden tot de kankercellen niet meer reageren op chemotherapie geneesmiddelen of bestralingen die aanvankelijk werden gegeven.

Waarheid: Uw arts en de FDA, die nieuwe medicijnen moet goedkeuren voordat ze kunnen worden verhandeld, zijn uw bondgenoten. Als zodanig, ze maken uw veiligheid een hoge prioriteit.

Helaas, wetenschappelijke studies om de veiligheid en effectiviteit van nieuwe behandelingen van kanker te bepalen neem de tijd. Dat kan het uiterlijk of leiden tot berichten dat nieuwe effectieve behandelingen worden geblokkeerd te creëren.

Als u nog steeds geloven dat een behandeling wordt doelbewust achtergehouden, vraag jezelf af waarom een ​​arts zou kiezen om zich te specialiseren in het kankeronderzoek. Artsen gaan vaak in het onderzoek naar kanker, omdat ze een familielid of vriend getroffen door de ziekte.

Artsen zijn geïnteresseerd in het vinden van een behandeling als ieder ander, om dezelfde reden – het raakt hen persoonlijk. Ze haat het om een ​​geliefde in pijn te zien en niet willen deze persoon te verliezen. Ze willen ook anderen wat zij hebben meegemaakt te sparen.

Waarheid: Hoewel de reguliere medische zorg inderdaad uw vermogen om kanker vroegtijdig op te sporen kan verhogen, kan het niet garanderen. Kanker is een ingewikkelde ziekte, en er is geen zekere manier om altijd precies het.

Routine screening is gekoppeld aan een vermindering van sterfgevallen door kanker van de baarmoederhals, borst, colon en rectum.

Mythe: Het ondergaan van de behandeling van kanker betekent dat je niet thuis wonen, werken of gaan over uw gebruikelijke activiteiten

Waarheid: De meeste mensen met kanker worden behandeld op een poliklinische basis in hun eigen gemeenschap.

Op sommige momenten kan het handig om te reizen naar een specialiteit medisch centrum voor behandeling. Maar vaak, artsen in zo’n medisch centrum kan werken met artsen in uw woonplaats, zodat u met uw familie en vrienden en misschien zelfs te hervatten het werk.

Een groot deel van het onderzoek is gegaan in waardoor het makkelijker voor mensen om meer normaal leven te leiden tijdens de behandeling van kanker. Bijvoorbeeld drugs zijn nu beschikbaar om betere controle misselijkheid. Het resultaat is dat je vaak in staat bent om te werken en actief te blijven tijdens uw behandeling.