constipatie voorbereiding van uw afspraak

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Je zult waarschijnlijk de eerste medische zorg voor verstopping van uw huisarts of huisarts. U kan worden doorverwezen naar een specialist in spijsverteringsstoornissen (gastro-enteroloog) als uw arts vermoedt een meer geavanceerde geval van constipatie.

Omdat afspraken kunnen kort zijn, en omdat er vaak veel informatie te dekken, is het een goed idee om goed voorbereid. Hier is wat informatie om u te helpen klaar te krijgen, en wat te verwachten van uw arts.

Uw tijd met uw arts is beperkt, dus het opstellen van een lijst van vragen van tevoren zal u helpen de meeste van uw tijd samen. Lijst uw vragen van de belangrijkste aan de minst belangrijke, voor het geval de tijd om is. Voor constipatie, een aantal fundamentele vragen aan uw arts te omvatten

In aanvulling op de vragen die u bereid om uw arts te vragen, aarzel dan niet om aanvullende vragen te stellen als ze zich voordoen om u tijdens uw afspraak.

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Being klaar om ze te beantwoorden kunnen toestaan ​​dat meer tijd te gaan over aanvullende vragen die u kan hebben. Uw arts kan vragen