complementaire en alternatieve medische therapieën voor diabetes

Complementaire en alternatieve medische therapieën voor Diabetes

NCCIH Clearinghouse

CAM en Diabetes: Een focus op Voedingssupplementen; Deze factsheet van NCCIH geeft algemene informatie over diabetes en voedingssupplementen .; Effecten van omega-3 vetzuren op Lipids: glykemische controle bij type 2 diabetes en het metabool syndroom en Inflammatory Bowel Disease, Reumatoïde Artritis, Renal Disease, systemische lupus erythematosus, en osteoporose; Dit rapport van de AHRQ gericht op omega-3 vetzuren .; Consumer Advisory: Vitamine E supplementen; Dit rapport van NCCIH vat de resultaten van een studie naar de effecten van vitamine E suppletie op volwassenen met diabetes of vaatziekte .; CAM Basics: Het selecteren van een CAM Practitioner; Deze factsheet van NCCIH geeft antwoord op veelgestelde vragen over het kiezen van een CAM practitioner .; NCCIH’s A tot Z lijst van behandelingen en therapieën; Deze website geeft een overzicht van CAM-behandelingen en therapieën met links naar aanvullende informatie .; NCCIH’s; Deze website links naar informatie over NCCIH’s.; Deelnemers kunnen een actievere rol spelen in hun eigen gezondheidszorg, toegang krijgen tot nieuw onderzoek behandelingen voordat ze op grote schaal beschikbaar, en anderen helpen door bij te dragen aan medisch onderzoek. Voor informatie over de huidige studies over theernment, bezoek www.ClinicalTrials .; Vitamine D en Diabetes; Vitamine D studies tonen een verband tussen het vermogen van mensen om een ​​gezonde bloedsuikerspiegel te behouden en het hebben van voldoende vitamine D in hun bloed. Studies naar de juiste vitamine D te bepalen voor mensen met diabetes en voor het voorkomen van diabetes zijn gaande, geen speciale aanbevelingen gedaan over vitamine D-niveaus of supplementen voor diabetici. Deze webpagina van MedlinePlus, service van National Library of Medicine, ernment.

Veel organisaties bieden ondersteuning aan patiënten en medische professionals. Bekijk de volledige lijst van de Diabetes Disease Organisaties (PDF, 293 KB).

De Nati onal Centrum voor complementaire en Integrative Health (NCCIH), onderdeel van theernment ernment), definieert complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) als een “groep van diverse medische en gezondheidszorg systemen, praktijken, een d producten die niet algemeen zijn als een deel van de conventionele geneeskunde. ” Complementaire geneeskunde wordt gebruikt met conventionele geneeskunde, terwijl alternatieve geneeskunde wordt gebruikt in plaats van de conventionele geneeskunde.

Sommige mensen met diabetes gebruik CAM therapieën voor de behandeling van diabetes. Hoewel sommige van deze behandelingen effectief kunnen zijn, kunnen andere ineffectief of zelfs schadelijk. Patiënten die CAM-therapieën moeten hun zorgverleners op de hoogte houden.

Links naar informatie over enkele CAM behandelingen worden hieronder gegeven. Voor meer informatie, praten met uw zorgverzekeraar. Voor tips over praten met uw zorgverzekeraar over CAM, zie NCCIH’s Time to Talk-campagne.

CAM en Diabetes: Een focus op Voedingssupplementen

Deze factsheet van NCCIH geeft algemene informatie over diabetes en voedingssupplementen.

Effecten van omega-3 vetzuren op Lipids: glykemische controle bij type 2 diabetes en het metabool syndroom en Inflammatory Bowel Disease, Reumatoïde Artritis, Renal Disease, systemische lupus erythematosus, en Osteoporose

Dit rapport van de AHRQ gericht op omega-3 vetzuren.

Consumer Advisory: Vitamine E supplementen

Dit rapport van NCCIH vat de resultaten van een studie naar de effecten van vitamine E suppletie op volwassenen met diabetes of vaatziekte.

CAM Basics: Het selecteren van een CAM Practitioner

Deze factsheet van NCCIH geeft antwoord op veelgestelde vragen over het kiezen van een CAM practitioner.

NCCIH’s A tot Z lijst van behandelingen en therapieën

Deze website geeft een overzicht van CAM-behandelingen en therapieën met links naar aanvullende informatie.

NCCIH’s

Deze website links naar informatie over NCCIH’s.

Deelnemers kunnen een actievere rol spelen in hun eigen gezondheidszorg, toegang krijgen tot nieuw onderzoek behandelingen voordat ze op grote schaal beschikbaar, en anderen helpen door bij te dragen aan medisch onderzoek. Voor informatie over de huidige studies over theernment, bezoek www.ClinicalTrials.

Vitamine D en Diabetes

Vitamine D studies tonen een verband tussen het vermogen van mensen om een ​​gezonde bloedsuikerspiegel te behouden en het hebben van voldoende vitamine D in hun bloed. Studies naar de juiste vitamine D-niveaus voor mensen met diabetes en voor het voorkomen van diabetes gaande bepalen; geen specifieke aanbevelingen gedaan over vitamine D-niveaus of supplementen voor mensen met diabetes. Deze webpagina van MedlinePlus, service van National Library of Medicine, ernment.

De NCCIH Clearinghouse geeft informatie over CAM en NCCIH, met inbegrip van publicaties en zoekopdrachten van de federale databases van wetenschappelijke en medische literatuur. Het Clearinghouse geeft geen medisch advies, behandeling aanbevelingen of verwijzingen naar de praktijk.

Telefoon: 1-888-644-6226; TTY: 1-866-464-3615; E-mail: info @ nccihernment; Internet: www.nccihernment

Theernment danken; David A. Piccoli, M.D., The Children’s Hospital van Philadelphia. Binita M. Kamath, MBBChir., Het Hospital for Sick Children, Toronto, Ontario