coca (Erythroxylum coca) doseren

Onderstaande doseringen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, publicaties, traditioneel gebruik, of deskundig advies. Veel kruiden en supplementen zijn niet grondig getest, en de veiligheid en effectiviteit kunnen niet worden bewezen. Merken kunnen anders worden gemaakt, met een variabele ingrediënten, zelfs binnen hetzelfde merk. Onderstaande doses kunnen niet van toepassing op alle producten. U dient product etiketten te lezen en te bespreken doses met een gekwalificeerde zorgverlener vóór aanvang van de behandeling.

Het drinken van coca thee is een gangbare praktijk in een aantal Zuid-Amerikaanse landen. Coca theezakjes normaliter ongeveer een gram van de bladeren.

Voor cocaïneverslaving, kauwen 100-200 gram cocabladeren per week voor ongeveer 27 maanden is gebruikt.

Voor sportprestaties, 15-16 gram cocabladeren (het verstrekken van 0,4% -0,7% cocaïne) is gekauwd gedurende een uur, onbeperkte “of” gewone “hoeveelheden cocabladeren voor kauwers en 4,5 gram niet-kauwers hebben gekauwd één uur.

Voor hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel), heeft een onbekende hoeveelheid coca bladeren gekauwd gedurende dertig minuten.

Er is geen bewezen veilige of effectieve dosis voor coca bij kinderen.

Deze evidence-based monografie is opgesteld door The Natural Standard Research Collaboration