cnl8 actueel

Therapeutische klasse: Antifungale

Gebruikt Voor CNL8

Ciclopirox crème, gel of lotion wordt aangebracht op de huid te behandelen

Ciclopirox of shampoo kan ook worden toegepast op de hoofdhuid behandeling seborrheic dermatitis.

Ciclopirox topische oplossing (nagellak) toegepast op de nagels te behandelen ringworm van de nagels (tinea unguium).

Ciclopirox is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over dit geneesmiddel is alleen gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van ciclopirox bij kinderen onder de leeftijd van 10 met het gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Voordat u CNL8

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van ciclopirox bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die ciclopirox bevatten. Het kan niet specifiek CNL8 zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Voor patiënten met behulp van de crème, gel of lotion vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten met behulp van de shampoo vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten met behulp van de actuele oplossing vorm van dit geneesmiddel

Wanneer ciclopirox wordt gebruikt om bepaalde soorten schimmelinfecties van de huid te behandelen, dient occlusie (luchtdicht afscherming zoals keuken plastic wrap) niet worden toegepast op het geneesmiddel. Om dit te doen kan de huid irriteren. Heeft een luchtdichte die meer dan dit geneesmiddel, tenzij je zijn gericht om dit te doen door uw arts niet van toepassing.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, is het zeer belangrijk dat u blijven gebruiken ciclopirox voor het volledige moment van de behandeling, zelfs als uw symptomen beginnen te ruimen na een paar dagen. Sinds schimmelinfecties erg traag kan zijn voor het opruimen, moet u doorgaan met het gebruik van dit geneesmiddel elke dag gedurende enkele weken of meer. Als u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel te snel, kan uw symptomen terugkeren. Gebruik geen doses niet te missen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw huid probleem niet binnen 2 tot 4 weken niet verbetert, of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Informeer uw arts meteen als het gebied waar u het geneesmiddel toegepast tekenen van verhoogde irritatie (zoals roodheid, jeuk, branderig gevoel, blaren, zwelling of lekt), omdat het een allergische reactie zou kunnen zijn.

Nagel problemen behandeld met de actuele oplossing vorm van dit geneesmiddel kan tot 6 maanden om te beginnen met het verbeteren.

Correct gebruik van ciclopirox

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig en om te helpen ervoor te zorgen dat het niet terug te keren, een goede gezondheid gewoonten zijn ook vereist. De volgende maatregelen zullen helpen verminderen wrijving en irritatie en zal ook helpen om het gebied koel en droog.

Als u vragen hebt over deze maatregelen, contact op met uw zorgverlener.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van CNL8

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Onychomycosis, teennagel terbinafine, Lamisil, itraconazool, griseofulvine, Jublia, ciclopirox actueel

Seborrheic Dermatitis prednison, dexamethason, hydrocortison actueel, ketoconazol actueel, Decadron

Onychomycosis, Vingernagel terbinafine, Lamisil, itraconazool, griseofulvine, ciclopirox actueel, Penlac

Cutane candidiasis nystatine actueel, clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, Lamisil, miconazol actueel

CNL8 Side Effects

CNL8 Spijker (ciclopirox actueel)

 of gaat u lid worden van de CNL8 Nail steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.