ciprofloxacine en dexamethason otic

Therapeutische klasse: anti-infectieuze / anti-inflammatoire Combinatie

Gebruikt Voor ciprofloxacine en dexamethason

Farmacologische klasse: Adrenal Glucocorticoïd

Chemische Klasse: ciprofloxacine

ciprofloxacine en dexamethason wordt gebruikt om middenoorontsteking infectie met afvoer via een buis kinderen 6 maanden en ouder. Een middenoor infectie is een infectie veroorzaakt door bacteriën achter het trommelvlies. Mensen die een buis in het trommelvlies kan drainage van de gehoorgang te merken.

ciprofloxacine en dexamethason wordt ook gebruikt om uitwendige gehoorgang infecties bij patiënten 6 maanden of ouder behandelen. Een buitenste gehoorgang infectie, ook wel “zwemmers oor” is een bacteriële infectie van de gehoorgang. De gehoorgang en het buitenste deel van het oor kunnen opzwellen, rood en pijnlijk zijn. Ook kan een vloeistofafvoer weergegeven in de gehoorgang.

ciprofloxacine en dexamethason is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor ciprofloxacine en dexamethason, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op ciprofloxacine en dexamethason of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Vóór het gebruik van ciprofloxacine en dexamethason

Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van ciprofloxacine en dexamethason combinatie bij kinderen jonger dan 6 maanden oud met het gebruik in andere leeftijdsgroepen. ciprofloxacine en dexamethason dient niet te worden gebruikt bij kinderen jonger dan 6 maanden oud.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze op dezelfde manier in jongeren of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen werken. Het is niet te verwachten dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van ciprofloxacine en dexamethason, het is vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik ciprofloxacine en dexamethason met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik ciprofloxacine en dexamethason met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van ciprofloxacine en dexamethason met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik ciprofloxacine en dexamethason met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u gebruik maken van ciprofloxacine en dexamethason, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van ciprofloxacine en dexamethason beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

ciprofloxacine en dexamethason wordt gebruikt slechts het oor. Het is niet goedgekeurd voor gebruik in het oog. Niet met de mond. Als ciprofloxacine en dexamethason per ongeluk wordt ingeslikt contact op met uw arts meteen.

Het is belangrijk dat het geïnfecteerde oor (s) schoon en droog blijven. Bij het baden, voorkomen dat de geïnfecteerde oor (s) nat. Vermijd zwemmen tenzij uw arts u anders heeft voorgeschreven.

Gebruiken

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, blijven gebruiken ciprofloxacine en dexamethason voor de volledige tijd van de behandeling, zelfs als uw symptomen verdwenen zijn. Gebruik geen doses niet te missen. Indien de oordruppels niet worden gebruikt zolang de arts gebruikt infectie kan terugkeren.

De dosis van ciprofloxacine en dexamethason zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van ciprofloxacine en dexamethason. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van ciprofloxacine en dexamethason, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van ciprofloxacine en dexamethason

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw symptomen niet binnen een week te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Als u een huiduitslag of een allergische reactie op ciprofloxacine en dexamethason ervaren, stoppen met het gebruik en bel onmiddellijk uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van ciprofloxacine en dexamethason

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Otitis Externa CIPRODEX, Cortisporin Otic, ceftazidim, benzocaïne otic, azijnzuur otic, Fortaz, Cortisporin-TC, Vosol, Coly-mycin S, Oticin HC

Otitis media amoxicilline, azitromycine, Augmentin, cefalexine, Bactrim, Keflex, Zithromax, Cefdinir, sulfamethoxazol / trimethoprim, erytromycine, ceftriaxone, claritromycine

ciprofloxacine en dexamethason Side Effects

ciprofloxacine / dexamethason otic

 of gaat u lid worden van de ciprofloxacine / dexamethason steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.