cinolar

Gebruikt Voor Cinolar

Therapeutische klasse: corticosteroïden, Intermediate

Farmacologische klasse: Triamcinolone

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van triamcinolon actueel in de pediatrische populatie zou beperken. Echter, vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Kinderen kunnen grote hoeveelheden door de huid, die ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken absorberen. Als uw kind gebruik van dit geneesmiddel, volg dan de instructies van uw arts zeer zorgvuldig.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van triamcinolon topische bij geriatrische patiënten.

Voordat u Cinolar

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die triamcinolon bevatten. Het kan niet specifiek Cinolar zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan ongewenste bijwerkingen of huidirritatie veroorzaken.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in je ogen. Gebruik het niet op de huid gebieden die snijwonden, schrammen of brandwonden hebben. Als het niet te krijgen op deze gebieden, afspoelen meteen met water.

Als u of uw kind wordt met behulp van de spray vorm op of in de buurt van het gezicht, de bescherming van uw neus om te voorkomen dat in de ademhaling en zorg ervoor dat uw ogen zijn bedekt.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor huidaandoeningen die uw arts behandelt. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere aandoeningen, vooral als je denkt dat een huidinfectie aanwezig kunnen zijn. Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt om bepaalde vormen van huidinfecties of aandoeningen, zoals ernstige brandwonden te behandelen.

Heeft de spray niet op de lies of oksels tenzij dit te doen door uw arts.

Gebruiken

De sprayvorm brandbaar totdat het droogt op de huid. Gebruik het niet in de buurt van hitte, open vuur, of terwijl het roken. Niet doorboren, te breken, of verbranden de spuitbus.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar de bus bij kamertemperatuur, weg van warmte en direct licht. Niet bevriezen. Houd niet van dit geneesmiddel in een auto waar het kan worden blootgesteld aan extreme hitte of kou. Niet gaatjes prikken in de bus of gooi het in het vuur, zelfs als de bus leeg is.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van triamcinolon

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken voor eventuele problemen die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel. Bloed- en urinetests kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Als uw of uw kind symptomen niet binnen een paar weken verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts meteen als u of uw kind meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, een snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongewone vermoeidheid of zwakte.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u of uw kind een huiduitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, of irritatie op de huid.

Heeft dit medicijn met andere corticosteroïden (bijvoorbeeld hydrocortison) bevattende producten niet zonder controle met uw arts eerste ..

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde gebieden.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Cinolar

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Cinolar Side Effects

Cinolar (triamcinolon actueel)

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Lichen planus prednison, triamcinolon actueel, betamethason actueel, Kenalog, clobetasol actueel

Dermatitis fluticason actueel, triamcinolon, hydrocortison actueel, prednisolon, doxepin actueel

Psoriasis Humira, methotrexaat, Remicade, cyclosporine, Stelara, infliximab

Eczeem prednison, fluticason actueel, triamcinolon actueel, dexamethason, hydrocortison actueel, doxepin actueel

 of gaat u lid worden van de Cinolar steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.