cilostazool

Cilostazool is gecontraïndiceerd bij congestief hartfalen ongeacht de ernst ervan. Cilostazool en veel van haar metabolieten remmen fosfodiësterase III. Verschillende geneesmiddelen met deze farmacologische effect hebben geresulteerd in verminderde overleving in vergelijking met placebo bij patiënten met klasse III-IV hartfalen.

Gebruikt Voor cilostazool

Therapeutische klasse: trombocytenaggregatieremmer

Farmacologische klasse: Fosfodiësterase Inhibitor

cilostazool is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor cilostazool, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op cilostazool of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van cilostazool in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van cilostazool bij ouderen zou beperken.

Voordat u cilostazool

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van cilostazool, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik cilostazool met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik cilostazool met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik cilostazool met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosering of hoe vaak u gebruik maken van cilostazool veranderen, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van cilostazool beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem cilostazol precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

cilostazol moet komen met een bijsluiter. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Om u te helpen herinneren om uw geneesmiddel in te nemen, proberen te krijgen in de gewoonte van het nemen van het op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Do grapefruit niet eten of drinken van grapefruitsap terwijl u cilostazool.

De dosis cilostazool zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses cilostazool. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van cilostazool mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Correct gebruik van cilostazool

Het kan enkele weken duren voor cilostazool te werken. Als je het gevoel dat cilostazool niet werkt, niet stoppen met het op uw eigen. In plaats daarvan contact op met uw arts. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Cilostazool kan het aantal witte bloedcellen in het bloed tijdelijk te verlagen, waardoor de kans op het krijgen van een infectie. Ook kan het aantal bloedplaatjes, die noodzakelijk zijn voor een goede bloedstolling zijn verlagen. Als dit gebeurt, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, vooral wanneer uw bloedcellen laag is, om het risico van infectie of bloeden te verminderen

Duizeligheid, duizeligheid, of zelfs flauwvallen kan optreden bij het opstaan ​​plotseling vanuit een liggende of zittende positie. Opstaan ​​langzaam kan helpen bij het verminderen van dit probleem. Ook liggen voor een tijdje kan duizeligheid of licht in het hoofd te verlichten.

Roken tabaksproducten, zoals sigaretten, kan uw aandoening verergeren, omdat nicotine kan verder smalle bloedvaten en kan ook invloed hebben op hoe cilostazool werkt. Daarom is het best om roken te voorkomen.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van cilostazool

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

cilostazool Side Effects

cilostazool

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Claudicatio intermittens pentoxifylline, Pletal, Trental, Pentoxil