chymodiactin

Therapeutische klasse: Gastro-intestinale Agent

Gebruikt Voor Chymodiactin

Farmacologische klasse: Proteolytische Enzyme

In zeer zeldzame gevallen kan het gebruik van chymopapaïne ernstige bijwerkingen, waaronder verlamming van de benen of de dood veroorzaken. Andere gevaarlijke bijwerking van chymopapaïne injectie is een ernstige allergische reactie anafylaxie. Deze bijwerking bij minder dan 1% van de patiënten die het geneesmiddel, maar het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Voor het ontvangen van chymopapaïne, moet u het gebruik ervan te bespreken, en de mogelijkheid van anafylaxie of een andere ernstige bijwerkingen, met uw arts.

Chymopapaïne injecties worden slechts in een ziekenhuis, meestal in een operatiekamer, door de chirurg.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

De verkoop en distributie van chymopapaïne werd stopgezet in de VS in januari 27, 2003.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Chymodiactin

Studies over dit geneesmiddel zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van chymopapaïne bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van chymopapaïne bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Zeer zelden gebruik van chymopapaïne heeft geleid tot ernstige bijwerkingen, waaronder verlamming van de benen of de dood. Ook kan dit geneesmiddel gevaarlijke allergische reacties veroorzaken, vooral bij vrouwen.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Pijn en spierkrampen in de onderrug kan duren voor meerdere dagen nadat u dit geneesmiddel hebt ontvangen. Stijfheid of pijn in de rug kan duren voor enkele maanden. Andere bijwerkingen kunnen verdwijnen na een korte tijd. Echter, contact op met uw arts als een van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid assortiment Discontinued

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Correct gebruik van Chymodiactin

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

 of gaat u lid worden van de Chymodiactin steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Chymodiactin Side Effects

Chymodiactin (chymopapaïne)