chromax

Het lichaam heeft chromium voor normale groei en gezondheid. Voor patiënten die niet in staat om genoeg chroom krijgen in hun normale dieet of die behoefte hebben aan meer chroom zijn, kan chroom supplementen nodig zijn. Ze zijn over het algemeen genomen door de mond, maar sommige patiënten kunnen hebben om ze door middel van injectie krijgen. Chroom helpt je lichaam te gebruiken suiker behoren. Het is ook nodig voor de afbraak van eiwitten en vetten.

Gebrek aan chroom kan leiden tot zenuw problemen en kan het vermogen van het lichaam om suiker goed te gebruiken verminderen.

Gebruikt voor Chromax

Er is niet genoeg bewijs om aan te tonen dat het nemen van chroom supplementen verbetert de manier waarop uw lichaam gebruikt suiker (glucose tolerantie).

Injecteerbare chroom wordt gegeven door of onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Andere vormen zijn zonder recept verkrijgbaar.

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Chroom is te vinden in verschillende voedingsmiddelen, zoals biergist, kalfslever, Amerikaanse kaas, en tarwekiemen.

De dagelijkse hoeveelheid chroom nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Vanwege een gebrek aan chroom zeldzaam, er geen ADH of RNI voor. Normale dagelijkse aanbevolen inname voor chroom worden over het algemeen als volgt gedefinieerd

Als u het nemen van een voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor deze supplementen, moet het volgende worden overwogen

Het belang van het dieet

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Problemen bij kinderen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Problemen bij oudere volwassenen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Het is vooral belangrijk dat u het ontvangen van zijn genoeg vitamines en mineralen wanneer u zwanger wordt en dat u doorgaat met de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen te ontvangen tijdens uw zwangerschap. De gezonde groei en ontwikkeling van de foetus afhankelijk van een constante aanvoer van voedingsstoffen uit de moeder. Rekening grote hoeveelheden voedingssupplement tijdens de zwangerschap kan schadelijk zijn voor de moeder en / of de foetus en moet worden vermeden.

Het is belangrijk dat u de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen krijgen zodat je baby ook de vitaminen en mineralen die nodig zijn om goed te groeien krijgt. Echter, het nemen van grote hoeveelheden van een voedingssupplement tijdens de borstvoeding schadelijk zijn voor de moeder en / of baby kan zijn en moet worden vermeden.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van voedingssupplementen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten dat chroom supplement bevatten. Het kan niet specifiek Chromax zijn. Gelieve te lezen met zorg.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Als je mist het nemen van chroom supplementen voor één of meerdere dagen is er geen reden tot bezorgdheid, omdat het enige tijd voor je lichaam om serieus te laag in chroom geworden neemt. Echter, als uw zorgverlener heeft aanbevolen dat u chroom nemen, probeer te onthouden om het te nemen zoals voorgeschreven elke dag.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Geen bijwerkingen of overdoses gerapporteerd voor chroom. Echter, contact op met uw zorgverlener als u ongewone effecten opmerkt terwijl u het gebruikt.

Beschikbaarheid OTC Over the counter

Voordat u Chromax

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Vitamine / mineralen supplementen en Deficiency foliumzuur, ijzersulfaat, Centrum, ergocalciferol, vitamine D2, thiamine, zink, selenium, Drisdol, chroompicolinaat, Feosol Original, riboflavine, multivitamine met mineralen, Dialyvite, zinksulfaat

Correct gebruik van chroom supplement

Chromax Side Effects

chroompicolinaat