choletec

Therapeutische klasse: diagnostisch middel, radiofarmaceutische Imaging

Gebruikt Voor Choletec

Technetium Tc 99m mebrofenine injectie wordt gebruikt om te helpen uw arts te zien een afbeelding van uw lever, galblaas en galwegen te zien hoe goed ze werken.

Dit geneesmiddel wordt alleen gegeven door of onder directe supervisie van een arts met een gespecialiseerde opleiding in de nucleaire geneeskunde.

Bij de beslissing om een ​​diagnostische test te gebruiken, moet de risico’s van de proef worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Ook kunnen meer invloed testresultaten. Voor deze test, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van technetium Tc 99m mebrofenine injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van technetium Tc 99m mebrofenine injectie bij geriatrische patiënten.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Choletec

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van deze diagnostische test beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een arts of andere zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald in een ader.

Het beste is om dit medicijn te ontvangen zonder voedsel, ten minste 4 uur vóór of na een maaltijd.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert u dicht terwijl u dit geneesmiddel. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te ontvangen.

Dit geneesmiddel kan ernstige allergische reacties veroorzaken. Neem contact op met uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, zwelling van het gezicht, tong en keel, moeite met ademhalen of pijn op de borst na de injectie te krijgen.

U wordt blootgesteld aan straling wanneer u gegeven dit geneesmiddel. Praat met uw arts als u zich zorgen over te hebben.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Diagnose en Opsporingsdienst glucagon, mannitol, arginine, L-Arginine, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen, Aplisol, Tubersol, inuline, regadenoson, Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide, diatrizoaat, Lipiodol, gadobutrol, Provocholine, Metopiron, tuberculine gezuiverd eiwit derivaat, Amyvid , Cardiolite, indocyaninegroen, methacholine, Hicon, natriumjodide-i-131

Correct gebruik van Choletec

 of gaat u lid worden van de Choletec steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Choletec

Choletec Side Effects

Choletec (mebrofenine)