Chloromycetin orale, intraveneuze injectie

Ernstige en dodelijke bloeddyscrasieën (aplastische anemie, hypoplastic anemie, trombocytopenie en granulocytopenie) worden bekend is dat er na de toediening van chlooramfenicol. Er zijn meldingen van aplastische anemie toegeschreven aan chlooramfenicol die later in leukemie afgesloten geweest. Bloeddyscrasieën hebben voorgedaan nadat zowel de korte termijn en langdurige behandeling met deze drug. Het is essentieel dat er voldoende bloedstudies worden tijdens de behandeling met het geneesmiddel.

Ernstige en dodelijke bloeddyscrasieën (aplastische anemie, hypoplastic anemie, trombocytopenie en granulocytopenie) worden bekend is dat er na de toediening van chlooramfenicol. Er zijn meldingen van aplastische anemie toegeschreven aan chlooramfenicol die later in leukemie afgesloten geweest. Bloeddyscrasieën hebben voorgedaan nadat zowel de korte termijn en langdurige behandeling met deze drug. Het is essentieel dat er voldoende bloedstudies worden tijdens de behandeling met het geneesmiddel.

Gebruikt Voor Chloromycetin

Therapeutische klasse: Antibiotic

Chemische Klasse: Chlooramfenicol (klasse)

Chlooramfenicol wordt gebruikt om ernstige infecties in verschillende delen van het lichaam te behandelen. Soms wordt gegeven met andere antibiotica. Toch moet chlooramfenicol niet worden gebruikt voor verkoudheid, griep, andere virusinfecties, zere keel of andere kleine infecties, of infecties.

Chlooramfenicol mag alleen worden gebruikt voor ernstige infecties waarbij andere medicijnen niet werken. Dit geneesmiddel kan een aantal ernstige bijwerkingen, met inbegrip van bloed problemen en oogproblemen veroorzaken. Symptomen van het bloed problemen zijn bleke huid, keelpijn en koorts, ongewone bloeden of blauwe plekken, en ongewone vermoeidheid of zwakte. U en uw arts te praten over de goede van dit geneesmiddel zal zo goed doen als de risico’s van het nemen van het.

Chlooramfenicol is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Voordat u Chloromycetin

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Pasgeboren baby’s zijn bijzonder gevoelig voor de bijwerkingen van chlooramfenicol, omdat ze niet het medicijn uit hun lichaam als oudere kinderen en volwassenen kunnen verwijderen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken Chloramphenicol bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die chlooramfenicol bevatten. Het kan niet specifiek Chloromycetin zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Chlooramfenicol wordt het best genomen met een vol glas (8 ounces) van water op een lege maag (ofwel 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd), tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Voor patiënten die de orale vloeibare vorm van dit geneesmiddel

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houden het innemen van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als je begint te voelen beter na een paar dagen. Gebruik geen doses niet te missen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van chlooramfenicol

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Het is erg belangrijk dat uw arts controleert u op regelmatige bezoeken voor eventuele bloed problemen die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Chlooramfenicol bloed kan veroorzaken. Deze problemen kunnen resulteren in een grotere kans op infectie, trage genezing en bloeden van tandvlees. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van reguliere tandenborstels, tandzijde en tandenstokers. Tandheelkundige werk, indien mogelijk, moet worden gedaan voordat u begint met het innemen van dit geneesmiddel of uitgesteld totdat uw bloedwaarden zijn teruggekeerd naar normaal. Neem contact op met uw arts of tandarts als u tijdens de behandeling vragen heeft over een goede mondhygiëne (mondverzorging) hebben.

Voor diabetici

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Stop met het innemen van dit geneesmiddel en andere noodhulp onmiddellijk als een van de volgende effecten optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Chloromycetin

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Chloromycetin Side Effects

Chloromycetin (chlooramfenicol)

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Bacteriële infectie ciprofloxacine, amoxicilline, doxycycline, azithromycine, metronidazol, Augmentin

Cholera ciprofloxacine, doxycycline, minocycline, chlooramfenicol, Vibramycin

Anthrax ciprofloxacine, doxycycline, Levaquin, levofloxacine

Kwade droes chlooramfenicol, Chloromycetin natriumsuccinaat