chloorthiazide (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Naast het gebruik van dit geneesmiddel, kan een behandeling voor hoge bloeddruk gewichtscontrole en veranderingen in de soorten voedsel eet, vooral voedingsmiddelen met een hoog natrium of kalium bevatten. Uw arts zal u vertellen welke van deze het meest belangrijk voor u zijn. Neem dan contact op met uw arts voordat u uw dieet.

Veel patiënten die een hoge bloeddruk zal geen tekenen van de aandoening op. In feite zijn veel patiënten voelen normaal. Het is zeer belangrijk dat u uw geneesmiddel precies zoals voorgeschreven en dat u uw afspraken te houden met uw arts zelfs niet als u zich goed voelt.

Dit geneesmiddel zal niet genezen uw hoge bloeddruk, maar het helpt onder controle te houden. Je moet blijven om het te ontvangen zoals voorgeschreven als je verwacht om je bloeddruk te verlagen en te houden naar beneden. Mogelijk moet u nemen een hoge bloeddruk geneesmiddel voor de rest van je leven. Indien hoge bloeddruk niet behandeld wordt, kan dit ernstige problemen, zoals hartfalen, vaatziekten, beroerte of nierziekte veroorzaken.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

opslagruimte

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.