ceftibuten

Therapeutische klasse: Antibiotic

Gebruikt Voor ceftibuten

Farmacologische klasse: 3e generatie cefalosporine

ceftibuten is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor ceftibuten, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op ceftibuten of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van ceftibuten bij kinderen zou beperken. Echter, de veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld bij kinderen jonger dan 6 maanden oud.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van ceftibuten bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die ceftibuten nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u ceftibuten

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van ceftibuten, is het vooral belangrijk dat uw arts weten als u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Ceftibuten gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van ceftibuten beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem alleen ceftibuten zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Neem de drank ten minste 2 uur vóór of 1 uur na de maaltijd.

Schud de drank goed voor elk gebruik. Meet het geneesmiddel met een gemarkeerde maatlepel, orale spuit, of medicijnen beker. Het gemiddelde huishouden theelepel mag nooit aan de juiste hoeveelheid vloeistof.

Blijven gebruiken ceftibuten voor de volledige duur van de behandeling, zelfs als u zich beter na de eerste paar doses voelen. Uw infectie kan niet opruimen als je stopt met het gebruik van het geneesmiddel te snel.

De dosis ceftibuten zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van ceftibuten. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van ceftibuten mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar de capsules in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar de drank in de koelkast. Gooi ongebruikte medicijnen na 14 dagen.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Ceftibuten kan diarree veroorzaken en in sommige gevallen ernstig zijn. Gebruik geen geneesmiddel niet of geef medicijnen aan uw kind de behandeling van diarree zonder eerst met uw arts. Diarree geneesmiddelen kunnen de diarree verergeren of het langer duren. Als u vragen heeft over deze of als milde diarree aanhoudt of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

Correct gebruik van ceftibuten

Voordat u of uw kind een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u ceftibuten. De resultaten van een aantal tests kan worden beïnvloed door ceftibuten.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van ceftibuten

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Sinusitis prednison, ciprofloxacine, amoxicilline, azitromycine, Augmentin, clindamycine

Blaasontsteking ciprofloxacine, amoxicilline, cefalexine, Levaquin, levofloxacine

Otitis media amoxicilline, azitromycine, Augmentin, cefalexine, Bactrim, Keflex

Tonsillitis / Pharyngitis amoxicilline, azitromycine, Zithromax, Cefdinir, claritromycine, cefuroxim

ceftibuten Side Effects

ceftibuten

 of gaat u lid worden van de ceftibuten steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.