Ceftaroline intraveneuze

Therapeutische klasse: Antibiotic

Gebruikt Voor Ceftaroline

Farmacologische klasse: 5e generatie cefalosporine

Ceftaroline injectie behoort tot de klasse van geneesmiddelen bekend als cefalosporine-antibiotica. Het werkt door het doden van bacteriën of het voorkomen van hun groei. Toch zal ceftaroline niet werken voor verkoudheid, griep of ander virus infecties.

Ceftaroline is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor Ceftaroline, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op ceftaroline of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van ceftaroline injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van ceftaroline injectie bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die ceftaroline injectie nodig hebben.

Voordat u Ceftaroline

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van ceftaroline beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u ceftaroline geven. Ceftaroline wordt gegeven via een naald geplaatst in één van uw aderen.

Ceftaroline wordt meestal gegeven om de 12 uur gedurende 5 tot 14 dagen of totdat je lichaam reageert op het geneesmiddel. Elke behandeling duurt meestal minstens een uur.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, blijven gebruiken ceftaroline voor het volledige moment van de behandeling, zelfs als je begint te voelen beter na een paar dagen. Ook Ceftaroline werkt het beste bij een constante hoeveelheid in het bloed. Om te voorkomen dat de hoeveelheid constant, moet u ceftaroline ontvangt op een normale schema.

Uw arts zal uw voortgang nauwlettend te controleren terwijl u ontvangt ceftaroline. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te ontvangen.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Ceftaroline kan ernstige allergische reacties, waaronder anafylaxie, die levensbedreigend kan zijn en vereisen directe medische aandacht veroorzaken. Bel uw arts meteen als je jeuk, netelroos, heesheid, kortademigheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond nadat u ceftaroline ontvangen.

Ceftaroline kan diarree veroorzaken en in sommige gevallen ernstig zijn. Het kan 2 maanden of meer optreden nadat u stopt met het gebruik ceftaroline. Heeft een geneesmiddel voor de behandeling van diarree zonder eerst met uw arts. Als u vragen heeft of als milde diarree aanhoudt of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

Hemolytische anemie kunnen optreden tijdens het gebruik van ceftaroline. Stop met het gebruik Ceftaroline en raadpleeg uw arts meteen als je rug, been of maagpijn, bloedend tandvlees, koude rillingen, donkere urine, moeite met ademhalen, koorts, algemene lichaam zwelling, hoofdpijn, verlies van eetlust, misselijkheid of braken, neusbloedingen , bleke huid, keelpijn, ongewone vermoeidheid of zwakte, of vergeling van de ogen of de huid.

Voordat u een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u ontvangt ceftaroline. De resultaten van een aantal tests kan worden beïnvloed door ceftaroline.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van ceftaroline

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Huid en Structuur Infectie ciprofloxacine, azithromycine, Augmentin, Zithromax, Cefdinir, ceftriaxon, claritromycine, cefuroxim, gentamicine actueel, Rocephin, amoxicilline / clavulaanzuur

Longontsteking ciprofloxacine, amoxicilline, doxycycline, azithromycine, metronidazol, Augmentin, clindamycine, Levaquin, levofloxacine, Bactrim, Zithromax

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van ceftaroline

Ceftaroline Side Effects

Ceftaroline