Cefdinir (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel.

Schud de drank goed voor elk gebruik. Meet het geneesmiddel met een gemarkeerde maatlepel, orale spuit, of medicijnen beker. Het gemiddelde huishouden theelepel mag nooit aan de juiste hoeveelheid vloeistof.

Als u het nemen van aluminium of magnesium bevattende antacida, ijzersupplementen, of multivitaminen, ze niet op hetzelfde moment dat u dit geneesmiddel gebruikt. Het beste is om deze geneesmiddelen ten minste 2 uur vóór of na het nemen van Cefdinir. Deze geneesmiddelen kunnen Cefdinir houden goed werkt.

Houd het gebruik van dit geneesmiddel voor de volledige behandeling tijd, zelfs als u zich beter na de eerste paar doses voelen. Uw infectie kan niet opruimen als je stopt met het gebruik van het geneesmiddel te snel.

opslagruimte

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Gooi ongebruikte medicijnen na 10 dagen.