Catapres-tts-2 transdermale

Therapeutische klasse: Antihypertensiva

Gebruikt Voor Catapres-TTS-2

Farmacologische klasse: Alpha-2 adrenergische agonist

Clonidine behoort tot de klasse van geneesmiddelen die antihypertensiva. Het werkt in de hersenen om enkele zenuwimpulsen veranderen. Dientengevolge, de bloedvaten en bloed door hen gemakkelijker, waardoor de bloeddruk daalt. Wanneer de bloeddruk wordt verlaagd, wordt de hoeveelheid bloed en zuurstof naar het hart toe.

Dit geneesmiddel zal niet genezen uw hoge bloeddruk, maar het helpt onder controle te houden. Daarom moet u blijven gebruiken zoals voorgeschreven als je verwacht om je bloeddruk te verlagen en te houden naar beneden. Je zou kunnen hebben om te nemen een hoge bloeddruk geneesmiddel voor de rest van je leven.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel deze toepassingen niet zijn opgenomen in de etikettering van producten, wordt clonidine transdermale gebruikt in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoeningen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Catapres-TTS-2

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van clonidine transdermale in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van clonidine transdermaal bij geriatrische patiënten. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde hart- of nierproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die clonidine transdermale nodig hebben.

Studies suggereren dat deze medicatie de melkproductie of de samenstelling kunnen veranderen. Als alternatief voor deze medicatie wordt voorgeschreven, moet u het kind op bijwerkingen en adequate inname van melk te controleren.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die clonidine bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Catapres-TTS-2 zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Uw arts zal u vertellen hoeveel van dit geneesmiddel te gebruiken en hoe vaak. Uw dosis kan nodig zijn om meerdere keren worden gewijzigd om uit te vinden wat het beste werkt voor jou. Gebruik niet meer medicijnen of het gebruiken vaker dan uw arts u dat zegt.

In aanvulling op het gebruik van dit geneesmiddel, kan de behandeling van uw hoge bloeddruk gewichtscontrole en veranderingen in de soorten voedsel dat je eet, vooral voedingsmiddelen met een hoog in natrium (zout) bevatten. Uw arts zal u vertellen welke van deze het meest belangrijk voor u zijn. Neem dan contact op met uw arts voordat u uw dieet.

Veel patiënten die een hoge bloeddruk zal geen tekenen van de aandoening op. In feite zijn veel patiënten voelen normaal. Het is zeer belangrijk dat u uw geneesmiddel precies zoals voorgeschreven en dat u uw afspraken te houden met uw arts zelfs niet als u zich goed voelt.

Vergeet niet dat dit geneesmiddel uw hoge bloeddruk niet te genezen, maar het helpt onder controle te houden. Je moet verder met de behandeling zoals voorgeschreven als je verwacht om je bloeddruk te verlagen en te houden naar beneden. Mogelijk moet u nemen een hoge bloeddruk geneesmiddel voor de rest van je leven. Als hoge bloeddruk niet behandeld wordt, kan het ernstige problemen zoals hartfalen, vaatziekten, beroerte of nierziekte veroorzaken.

Om de patch huid gebruiken

Om u te helpen herinneren om uw geneesmiddel te gebruiken, proberen om de patch toe te passen op hetzelfde moment en op dezelfde dag van de week.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Correct gebruik van clonidine

Als u vergeet om te dragen of wijzigen van een patch, zet een op zo snel als je kunt. Als het bijna tijd is voor uw volgende patch te zetten, wachten tot dan om een ​​nieuwe patch toe te passen en sla de degene die je gemist. Heb extra pleisters niet van toepassing te maken voor een gemiste dosis.

Als je mist het veranderen van de transdermale patch voor 2 of meer dagen, contact op met uw arts meteen. Als uw lichaam gaat zonder dat dit geneesmiddel te lang, kan uw bloeddruk oplopen tot een zeer hoog niveau en ernstige bijwerkingen veroorzaken.

Bewaar de patches bij kamertemperatuur in een gesloten container, vanaf hitte, vocht en direct licht.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Na het verwijderen van een gebruikte pleister, vouw de pleister dubbel met de kleverige kanten op elkaar. Zorg ervoor dat u gooi het buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Het is belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren of er geen ongewenste effecten.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Catapres-TTS-2

Niet onderbreken of stoppen met het gebruik van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Uw arts kan vragen om het bedrag dat u gebruikt geleidelijk te verminderen alvorens volledig te stoppen. Uw bloeddruk kan nog erger worden als het medicijn plotseling wordt gestopt, die ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Zorg ervoor dat u voldoende clonidine transdermale bij de hand om de laatste keer met weekends, feestdagen of vakanties. Je moet geen enkele dosis missen. Misschien wilt u uw arts vragen om een ​​tweede schriftelijke recept voor clonidine mee te nemen in uw portemonnee of tas. U kunt het vol als je opraken van de geneeskunde wanneer u weg bent van huis.

U kan enige roodheid van de huid, huiduitslag, jeuk, of blaarvorming op de plaats waar u de patch te dragen. Als dit irritatie ernstig is of niet weggaat, bel dan met uw arts. Laat de patch niet verwijderen, tenzij uw arts u dat zegt.

Voordat met elke vorm van chirurgische ingreep (inclusief een tandheelkundige ingreep) of spoedbehandeling, vertel de arts of tandarts die verantwoordelijk is voor dat u gebruik van dit geneesmiddel.

Voordat met een magnetische resonantie imaging (MRI) scan, vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u gebruik van dit geneesmiddel. Brandwonden kan optreden op de plaats waar de pleister wordt gedragen tijdens deze procedure. Vraag uw arts of de pleister moet worden verwijderd voordat het hebben van een MRI-scan. Mogelijk moet u na de ingreep een nieuwe pleister aan te zetten.

Clonidine transdermale kan ertoe leiden dat sommige mensen slaperig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Dit is meer waarschijnlijk gebeuren wanneer je begint te gebruiken of wanneer u de hoeveelheid geneesmiddel te verhogen die u gebruikt. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je niet alert doen.

Clonidine transdermale zal toevoegen aan de effecten van alcohol en andere centrale zenuwstelsel (CNS) depressiva. CNS depressiva zijn geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel en kan slaperigheid veroorzaken. Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen, barbituraten of medicijnen voor epileptische aanvallen, spierverslappers, of anesthetica, waaronder een aantal tandheelkundige anesthetica. Neem contact op met uw arts voordat u een van de bovenstaande tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Catapres-TTS-2 Side Effects

Catapres-TTS (clonidine)

Dit geneesmiddel kan droogheid van de ogen veroorzaken. Als u contactlenzen draagt, kan dit een probleem voor je zijn. Praat met uw arts als u contactlenzen draagt, en bespreken hoe de droogte te behandelen.

Duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen kan optreden nadat u dit geneesmiddel gebruiken, met name bij het opstaan ​​plotseling vanuit een liggende of zittende positie. Opstaan ​​langzaam kan helpen, maar als het probleem blijft bestaan ​​of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

De duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen is ook meer kans om zich voordoen als u alcohol drinkt, staan ​​voor lange tijd, oefening, of als het weer warm is. Tijdens het gebruik van clonidine, wees voorzichtig om de hoeveelheid alcohol die je drinkt te beperken. Gebruik ook extra zorg tijdens het sporten of warm weer of wanneer u voor een lange tijd moet staan.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen. Je moet over-the-counter [OTC] geneesmiddelen voor de eetlust onder controle, astma, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, of sinus problemen te voorkomen, omdat ze de neiging hebben om uw bloeddruk te verhogen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Hoge bloeddruk lisinopril, amlodipine, metoprolol, hydrochloorthiazide, losartan, furosemide, atenolol, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartan, enalapril, Toprol-XL, Benicar, Cozaar, Lopressor, Bystolic, irbesartan, Vasotec, Avapro, hydrochloorthiazide / lisinopril, Dyazide , Zestril

 of gaat u lid worden van de Catapres-TTS steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.