carnitor

Therapeutische klasse: Amino Acid Supplement

Gebruikt Voor Carnitor

Carnitine komt in twee vormen. Levocarnitine (L-carnitine) mag niet worden verward met de D, L-carnitine vorm (aangeduid als “vitamine B T” ‘). Alleen de L-vorm van carnitine wordt gebruikt door het lichaam voor de behandeling van ernstige carnitine deficiëntie. De D, L-vorm niet helpt het gebruik lichaamsvet en kan zelfs verstoren en leiden tot een gebrek aan levocarnitine.

Bepaalde levocarnitine producten zijn specifiek goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor medisch gebruik en zijn alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel dit gebruik niet bij productetiket wordt levocarnitine in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoening

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van levocarnitine bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen Dit voedingssupplement niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van levocarnitine bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen, maar is dit geneesmiddel niet te verwachten dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen.

Voordat u Carnitor

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die levocarnitine bevatten. Het kan niet specifiek Carnitor zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem levocarnitine met of net na de maaltijd. Ook als je het neemt in vloeibare vorm, drink langzaam. Het zal minder kans om je maag overstuur als je het op deze manier te nemen. De vloeibare vorm kan alleen worden ingenomen of opgelost in drank of andere vloeibare levensmiddelen.

Dit geneesmiddel is ook minder kans op ongewenste effecten veroorzaken wanneer er een constante hoeveelheid in het bloed. Als u meer dan één dosis per dag, neem dan de doses op gelijkmatig momenten van de dag. De dosering moet worden gespreid ten minste 3 tot 4 uur uit elkaar. Als u hulp nodig bij de planning van de beste tijden om uw geneesmiddel nodig hebben, contact op met uw zorgverlener.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Heeft merken of toedieningsvormen van levocarnitine niet wijzigen zonder eerst met uw arts. Verschillende producten kunnen niet op dezelfde manier. Als u uw geneesmiddel te vullen en het ziet er anders uit, contact op met uw apotheker.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Inname van doses te dicht bij elkaar kan maagklachten toenemen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Niet merken of toedieningsvormen van levocarnitine veranderen zonder eerst met uw arts. Verschillende producten kunnen niet op dezelfde manier. Als u uw geneesmiddel te vullen en het ziet er anders uit, contact op met uw apotheker.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Correct gebruik van levocarnitine

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Carnitor

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Carnitine Deficiency L-Carnitine, levocarnitine

Carnitor Side Effects

Carnitor (levocarnitine)