c1 esteraseremmer (recombinant)

De behandeling van aanvallen van erfelijk angio-oedeem (HAE) bij tieners en volwassenen.

C1 esterase remmer (recombinant) is een C1 esterase remmer (menselijke). Het helpt ontsteking en delen van het immuunsysteem regelen. Dit helpt om de zwelling en / of pijnlijke aanvallen die voorkomen bij HAE voorkomen.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met C1 esterase inhibitor (recombinant). Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met C1 esterase inhibitor (recombinant). Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als C1 esterase inhibitor (recombinant) kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik C1 esterase inhibitor (recombinant) zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe C1 esterase inhibitor (recombinant) te gebruiken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden

Diarree; hoofdpijn; misselijkheid.

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen of kortademigheid, beklemming op de borst, snelle hartslag, ernstige duizeligheid of een licht gevoel in het hoofd, flauwvallen, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, blauwe tandvlees of lippen , piepende ademhaling, ongewone heesheid).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.

Store C1 esterase inhibitor (recombinant) tussen 36 en 77 graden F (2 en 25 graden C). Niet bevriezen. Bewaar in de originele verpakking tot vlak voor gebruik. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Niet gebruiken na de vervaldatum. Houd C1 esterase inhibitor (recombinant) buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen om al dan niet C1 esterase inhibitor (recombinant) of een ander geneesmiddel in te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke patiĆ«nt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over C1 esterase inhibitor (recombinant). Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn op C1 esterase inhibitor (recombinant). Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverzekeraar voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik van C1 esterase inhibitor (recombinant) praten.