Butenafine actueel

Therapeutische klasse: Antifungale

Gebruikt Voor Butenafine

Chemische Klasse: Benzylamine

Butenafine is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor Butenafine, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op Butenafine of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van butenafine bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van butenafine bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, klinische studies opgenomen oudere patiënten. Geen verschillen in effecten van Butenafine werden gezien bij ouderen in vergelijking met jongere volwassenen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Voordat u Butenafine

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Breng voldoende Butenafine om de aangetaste huid en de omliggende gebieden te dekken, en wrijf zachtjes.

Na het aanbrengen van Butenafine, je handen wassen om eventuele medicijnen die kunnen worden op ze te verwijderen.

Houd Butenafine weg van de ogen en slijmvliezen, zoals de binnenkant van de neus, mond of vagina.

Niet bandage of een afsluitend verband (luchtdicht die zoals keuken plastic wrap) zijn van toepassing op Butenafine tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Om u te helpen opruimen van uw huid infectie volledig, blijven gebruiken Butenafine voor de volledige tijd van de behandeling. Het kan soms een tijdje voor een schimmel infectie te genezen. Als u stopt met het gebruik Butenafine te snel, zal uw symptomen terugkeren.

De dosis butenafine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses Butenafine. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van Butenafine missen, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw huid infectie niet binnen 4 weken niet verbetert, of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Tinea versicolor kan leiden tot huid donkerder of lichter, of vlekken van beide verschijnen. Deze veranderingen in kleur kan maanden duren, zelfs wanneer de schimmelinfectie is geëlimineerd. Voortzetting van de behandeling langer dan aanbevolen zal niet leiden tot huidskleur weer normaal sneller. Raadpleeg uw arts als u denkt dat de schimmelinfectie kan zijn teruggekeerd.

Om u te helpen opruimen van uw huid infectie volledig en om te helpen ervoor te zorgen dat niet terugkeert, de volgende een goede gezondheid gewoonten zijn belangrijk

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van Butenafine

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Tinea Pedis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine

Tinea Corporis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Butenafine

Tinea cruris clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine

Butenafine Side Effects

Butenafine actueel