busereline nasale, injectie, subcutane

Gebruikt Voor busereline

Farmacologische klasse: Human follikel stimulerend hormoon

Busereline wordt gebruikt voor de behandeling van kanker van de prostaat.

Voordat u busereline

Het is vergelijkbaar met een hormoon normaal vrijkomt uit de hypothalamus. Bij regelmatig gegeven, busereline verlaagt testosteronspiegel. Met minder testosteron in het lichaam is een manier voor het behandelen van prostaatkanker.

Busereline is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor busereline, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op busereline of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van busereline bij ouderen te gebruiken bij andere leeftijdscategorieën, is het gebruikt vooral bij oudere patiënten en wordt niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Correct gebruik van busereline

Busereline wordt geleverd met de patiënt richtingen. Lees deze instructies aandachtig.

Voor patiënten met behulp van het injecteren vorm van busereline

Voor patiënten met de neusoplossing vorm van busereline

Gebruik busereline alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer of minder van het te gebruiken, en gebruik het niet vaker dan uw dokter besteld. Het exacte bedrag van de medicijnen die u nodig hebt is zorgvuldig uitgewerkt. Het gebruik van teveel kan de kans op bijwerkingen verhogen, terwijl het gebruik van te weinig kan niet het verbeteren van je conditie.

Busereline veroorzaakt soms ongewenste effecten zoals opvliegers of verminderde seksuele vermogen. Het kan ook leiden tot een tijdelijke verhoging van de pijn, moeite met plassen, of zwakte in je benen als je begint te gebruiken. Het is echter zeer belangrijk dat u doorgaat met het geneesmiddel te gebruiken, zelfs nadat u zich beter begint te voelen. Stop niet met het gebruik van busereline zonder eerst met uw arts.

De dosis busereline zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van busereline. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van busereline mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Gooi de gebruikte spuiten goed in de container voorzien.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat busereline goed werkt en om te controleren op ongewenste effecten.

Busereline veroorzaakt steriliteit die blijvend kan zijn. Als u van plan bent om kinderen te krijgen, bespreek dit met uw arts vóór de ontvangst van busereline.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van busereline

busereline Side Effects