bromfenac oogheelkundige

Therapeutische klasse: Anti-Inflammatory

Gebruikt Voor bromfenac

Farmacologische klasse: NSAID

Chemische Klasse: azijnzuur (klasse)

bromfenac is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor bromfenac, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op bromfenac of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van bromfenac oogdruppels in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van bromfenac oogdruppels bij ouderen zou beperken.

Voordat u bromfenac

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van bromfenac, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Met behulp van bromfenac met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Bromfenac gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Met behulp van bromfenac met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van bromfenac beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Uw oogarts zal u vertellen hoeveel van bromfenac te gebruiken en hoe vaak. Gebruik niet meer medicijnen of het gebruiken vaker dan uw arts u dat zegt. bromfenac is niet te langdurig gebruik.

Houd het gebruik van bromfenac gedurende minstens 2 weken, tenzij uw arts u anders.

bromfenac kan worden gebruikt met andere oogheelkundige (oog) geneesmiddelen. Wacht ten minste 5 minuten voordat u een ander oog geneesmiddel.

Als u het dragen van contactlenzen, verwijder ze terwijl u bromfenac. Praat met uw oogarts over dit als u vragen hebt.

Gebruik een enkele fles van Prolensa ™ oogdruppels voor elk oog.

Om de oogdruppels gebruiken

De dosis bromfenac zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van bromfenac. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van bromfenac mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van bromfenac

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Uw oogarts zal uw ogen te checken bij regelmatige bezoeken om te controleren of het goed werkt en niet is ongewenste effecten veroorzaken.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen of als ze verergeren verbeteren, contact op met uw arts.

bromfenac kan ernstige allergische reacties, waaronder anafylaxie, die levensbedreigend kan zijn en vereisen directe medische aandacht veroorzaken. Bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, netelroos, heesheid, kortademigheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond na het gebruik van bromfenac.

Langzame of vertraagde genezing kan optreden tijdens het gebruik van bromfenac. Vraag uw arts voordat u bromfenac samen met een lokaal corticosteroïd (bijvoorbeeld betamethason, clobetasol, hydrocortison, Lotrisone®).

Bromfenac gebruik kan het risico van het hebben keratitis en cornea problemen nemen toe. Neem contact op met uw oog arts meteen als u wazig zien, veranderingen in het gezichtsvermogen, of roodheid van het oog, irritatie, of pijn tijdens het gebruik van bromfenac.

Terwijl de toepassing van het medicijn, zal uw ogen waarschijnlijk prikken of verbranden voor een korte tijd. Dit is te verwachten.

Heb andere geneesmiddelen niet te gebruiken, tenzij ze met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van bromfenac

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

bromfenac Side Effects

bromfenac oogheelkundige

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Postoperatieve oogontsteking diclofenac oogheelkundige, prednisolon oogheelkundige, ketorolac oogheelkundige, Lotemax, Durezol, Prolensa, flurbiprofen oogheelkundige, Ilevro, Nevanac, acular, Alrex, Voltaren Ophthalmic, Bromday, difluprednate oogheelkundige, Omnipred, nepafenac oogheelkundige, Xibrom, Omidria, acular LS, Acuvail , BromSite, Vexol