bradycardie symptomen

Near-flauwvallen of flauwvallen (syncope), duizeligheid, zwakte, vermoeidheid, kortademigheid, pijn op de borst, verwarring of problemen met het geheugen; Gemakkelijk vermoeiende tijdens lichamelijke activiteit

Wanneer een trage hartslag is normaal

Wanneer een arts te zien

Als u bradycardie, kan je hersenen en andere organen van de toevoer van zuurstof die ze nodig hebben krijgen. Als gevolg hiervan, kunt u deze bradycardie symptomen

Een rusthartslag lager dan 60 slagen per minuut kan normaal zijn voor sommige mensen, met name voor gezonde jonge volwassenen en getrainde atleten. Voor deze mensen, is bradycardie niet beschouwd als een gezondheidsprobleem.

Een aantal voorwaarden kunnen tekenen en symptomen van bradycardie veroorzaken. Het is belangrijk om een ​​snelle, accurate diagnose en passende zorg te krijgen. Raadpleeg uw arts als u of uw kind symptomen van bradycardie ervaart.

Als u flauw, ademhalingsproblemen of pijn op de borst die langer dan een paar minuten, krijgen spoedeisende hulp of een bezoek aan uw arts of uw lokale alarmnummer. Vragen dringende zorg voor iedereen die last krijgt van deze symptomen.