bot metastase voorbereiding van uw afspraak

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Begin met het zien van uw huisarts als u tekenen of symptomen die je je zorgen maakt. Vertel uw arts als u al behandeld voor kanker in het verleden, zelfs als u de behandeling van kanker ontving vele jaren geleden. Als je gediagnosticeerd bent met botmetastase, wordt u doorverwezen naar een specialist kanker (oncoloog).

Omdat afspraken kunnen kort zijn, is het een goed idee om goed worden voorbereid. Hier is wat informatie om u te helpen klaar te krijgen en weet wat te verwachten van uw arts.

Het voorbereiden van een lijst van vragen kan u helpen het meeste uit uw tijd te maken met uw arts. Voor botmetastase, een aantal fundamentele vragen aan uw arts te omvatten

In aanvulling op de vragen die u bereid om uw arts te vragen, aarzel dan niet om extra vragen die zich voordoen om u tijdens uw afspraak vragen.

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Being klaar om ze te beantwoorden misschien tijd later in staat te stellen andere punten die u wilt pakken te dekken. Uw arts kan vragen