bismut extra sterkte

Gebruikt Voor Bismuth Extra Kracht

Therapeutische klasse: Antacid, Bismuth bevattende

Chemische Klasse: Salicylaat, Non-Aspirine

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 12 jaar. Het vloeistofverlies door diarree kan leiden tot een ernstige aandoening. Bij oudere kinderen met diarree, kan er geneesmiddel tegen diarree worden gebruikt, maar het is ook belangrijk dat een voldoende hoeveelheid vloeistof worden gegeven aan het fluïdum verloren door het lichaam te vervangen. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Ook kinderen zijn doorgaans gevoelig voor de effecten van salicylaten, vooral als ze koorts of die grote hoeveelheden lichaamsfluïdum door braken, diarree of zweten verloren.

Voordat u Bismuth Extra Kracht

Het bismut in dit geneesmiddel kan ernstige constipatie veroorzaken bij kinderen.

Daarnaast, doe dit geneesmiddel niet te gebruiken voor de behandeling van misselijkheid of braken bij kinderen of tieners die hebben of herstellen van de griep of waterpokken. Als misselijkheid of braken aanwezig is, contact op met arts onmiddellijk van het kind, omdat dit een vroeg teken van het syndroom van Reye zou kunnen zijn.

Het vloeistofverlies door diarree kan leiden tot een ernstige aandoening. Om deze reden, moeten ouderen met diarree dit geneesmiddel niet zonder eerst met hun arts. Het is ook belangrijk dat een voldoende hoeveelheid vloeistof worden genomen om het vochtverlies door het lichaam te vervangen. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Ook kunnen ouderen meer gevoelig voor de effecten van salicylaten zijn. Dit kan tijdens de behandeling de kans op bijwerkingen. Bovendien kan het bismut in dit geneesmiddel ernstige constipatie bij ouderen veroorzaken.

Studies bij vrouwen borstvoeding hebben schadelijke baby effecten aangetoond. Een alternatief voor deze medicatie moet worden voorgeschreven of dat u moet stoppen met het geven van borstvoeding tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die bismutsubsalicylaat bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Bismuth Extra Kracht zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Zorg ervoor dat uw zorgverlener weet dat als je op een speciaal dieet, zoals een zoutarm of lage-suiker dieet.

Voor een veilig en effectief gebruik van dit geneesmiddel

Voor patiënten gebruik van dit geneesmiddel voor de behandeling van diarree

Als u het nemen van de orale suspensie: Gebruik de dosis beker die is opgenomen om het afmeten van de juiste hoeveelheid van de geneeskunde. Als u niet zeker bent, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Als u het nemen van de orale tabletten: Slik de tablet in zijn geheel met een glas water. Niet fijn of kauw de tablet.

Als u het nemen van de kauwtabletten: Kauw de tablet of laat het dan volledig uiteenvallen in de mond voor het doorslikken het.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Correct gebruik van bismutsubsalicylaat

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Controleer de etiketten van alle (OTC), nonprescription en receptplichtige geneesmiddelen over-the-counter u nu. Als een aspirine of andere salicylaten bevatten, wees vooral voorzichtig. Het gebruik van andere salicylaat bevattende producten, terwijl het gebruik van dit geneesmiddel kan leiden tot een overdosis. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Voor diabetici

Als u denkt dat u of iemand anders kan een overdosis hebben genomen, krijgen noodhulp in een keer. Het nemen van een overdosis van dit geneesmiddel kan bewusteloosheid of de dood tot gevolg hebben. Tekenen van overdosering omvatten convulsies (aanvallen), gehoorverlies, verwarring, beltonen of zoemen in de oren, ernstige sufheid of vermoeidheid, ernstige opwinding of nervositeit, en een snelle of diepe ademhaling.

Als u dit geneesmiddel gebruikt voor diarree, contact op met uw arts

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Bismuth Extra Kracht

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Bij sommige patiënten bismutsubsalicylaat kunnen donkere tong en / of grijsachtige zwarte ontlasting veroorzaken. Dit is slechts tijdelijk en zal verdwijnen wanneer u stopt met het innemen van dit geneesmiddel.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Bismuth Extra Kracht Side Effects

bismutsubsalicylaat

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Helicobacter pylori-infectie omeprazol, amoxicilline, pantoprazol, Nexium, metronidazol, Prilosec

Diarree loperamide, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropine / difenoxylaat

Diarree, chronische loperamide, Imodium, Pepto-Bismol, bismutsubsalicylaat, Imodium A-D, Kaopectate

Lymfatische Colitis loperamide, sulfasalazine, Pepto-Bismol, bismutsubsalicylaat, Azulfidine, Kaopectate