bismut extra sterkte orale, rectale

Aspirine kan ook worden gebruikt om de kans op een hartaanval, beroerte of andere problemen die optreden wanneer een bloedvat geblokkeerd door bloedstolsels verminderen. Aspirine helpt voorkomen dat gevaarlijke vorming van bloedstolsels. Dit kan echter effect van aspirine de kans op ernstige bloeden bij sommige mensen verhogen. Derhalve dient aspirine worden gebruikt voor dit doel alleen wanneer de arts besluit na bestudering van uw medische toestand en geschiedenis, dat het gevaar van bloedstolsels groter dan het risico van bloeden. Neem geen aspirine om bloedstolsels of een hartaanval te voorkomen, tenzij het is bevolen door uw arts.

Gebruikt Voor Bismuth Extra Kracht

Salicylaten kunnen ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

De cafeïne aanwezig in sommige van deze producten kunnen extra verlichting van hoofdpijn of sneller pijn te verlichten.

Sommige salicylaten zijn alleen beschikbaar met een recept van uw arts of tandarts. Anderen zijn zonder recept verkrijgbaar, maar kan uw arts of tandarts speciale instructies over de juiste dosering van deze geneesmiddelen voor uw medische aandoening.

Zorg ervoor dat uw zorgverlener weet dat als je op een zoutarm dieet. Regelmatig gebruik van grote hoeveelheden natrium salicylaat (zoals artritis) kan een grote hoeveelheid natrium aan uw dieet. Natriumsalicylaat bevat 46 mg natrium per 325 mg tablet en 92 mg natrium per 650 mg tablet.

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Heeft aspirine of andere salicylaten aan een kind of een tiener met een koorts of andere symptomen van een virusinfectie, in het bijzonder griep of waterpokken niet geven, zonder eerst het gebruik ervan met de arts van uw kind te bespreken. Dit is zeer belangrijk omdat salicylaten een ernstige ziekte die het syndroom van Reye bij kinderen en tieners met koorts veroorzaakt door een virusinfectie, in het bijzonder griep of waterpokken veroorzaken.

Sommige kinderen kan nodig zijn om aspirine of een andere salicylaat regelmatig (zoals artritis). Echter, de arts van uw kind wilt het geneesmiddel te stoppen voor een tijdje als een koorts of andere symptomen van een virus infectie optreden. Bespreek dit met de arts van uw kind, zodat u van tevoren weet wat te doen als je kind ziek wordt.

Het belang van het dieet

Kinderen die geen virusinfectie kunnen ook gevoeliger zijn voor de effecten van salicylaten, vooral als ze een koorts of hebben grote hoeveelheden lichaamsfluïdum door braken, diarree of zweten verloren. Dit kan tijdens de behandeling de kans op bijwerkingen.

Ouderen zijn bijzonder gevoelig voor de effecten van salicylaten. Dit kan tijdens de behandeling de kans op bijwerkingen.

Salicylaten niet aangetoond aangeboren afwijkingen bij mensen. Studies over aangeboren afwijkingen bij mensen zijn gedaan met aspirine maar niet met andere salicylaten. Echter, salicylaten veroorzaakt aangeboren afwijkingen bij dierproeven.

Sommige rapporten hebben gesuggereerd dat te veel gebruik van aspirine laat in de zwangerschap een gewichtsvermindering van de pasgeborene en de mogelijke dood van de foetus of pasgeboren kind kan veroorzaken. Echter, had de moeders in deze rapporten is het nemen van veel grotere hoeveelheden dan aspirine wordt meestal aanbevolen. Studies van moeders die aspirine in de doses die gewoonlijk worden aanbevolen heeft deze ongewenste effecten niet laten zien. Er is echter een kans dat regelmatig gebruik van salicylaten laat in de zwangerschap ongewenste effecten op het hart en bloedstroom in de foetus en de pasgeborene veroorzaken.

Gebruik van salicylaten, aspirine vooral tijdens de laatste 2 weken van de zwangerschap kan bloedingen in de foetus voor of tijdens de bevalling of bij de pasgeborene veroorzaken. Ook kan te veel gebruik van salicylaten tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap de duur van de zwangerschap te verhogen, verlengen arbeid, veroorzaken andere problemen tijdens de bevalling, of leiden tot ernstige bloeden bij de moeder voor, tijdens of na de bevalling. Neem geen aspirine gedurende de laatste 3 maanden van de zwangerschap, tenzij het is bevolen door uw arts.

Studies bij de mens niet hebben aangetoond dat cafeïne (aanwezig in sommige aspirine producten) veroorzaakt geboorteafwijkingen. Echter, studies bij dieren hebben aangetoond dat cafeïne veroorzaakt aangeboren afwijkingen bij toediening in zeer grote doses (bedragen die gelijk zijn aan die aanwezig is in 12 tot 24 koppen koffie per dag).

Salicylaten overgaan in de moedermelk. Hoewel salicylaten zijn geen meldingen problemen veroorzaken bij zuigelingen, is het mogelijk dat er problemen kunnen optreden als grote hoeveelheden regelmatig genomen, zoals artritis (reuma).

Cafeïne gaat over in de moedermelk in kleine hoeveelheden.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze geneesmiddelen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met een medicijn in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die salicylaat bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Bismuth Extra Kracht zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel na de maaltijd of met voedsel (met uitzondering van de maagsapresistente capsules of tabletten en aspirine zetpillen) aan maag irritatie verminderen.

Neem de tablet of capsule vormen van dit geneesmiddel met een vol glas (8 ounces) van water. Ook moet je niet gaan liggen ongeveer 15 tot 30 minuten na het slikken van het medicijn. Dit helpt om irritatie die kan leiden tot problemen met slikken voorkomen.

Voor patiënten die aspirine (zoals gebufferde aspirine en / of producten die cafeïne)

Aspirine zetpillen gebruiken

Voordat u Bismuth Extra Kracht

Om choline en magnesium salicylaten te nemen (bijv Trilisate) orale oplossing

Om maagsapresistente natriumsalicylaat tabletten

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts of tandarts

Wanneer gebruikt voor artritis (reuma), moet dit medicijn regelmatig worden gehouden in opdracht van uw arts, zodat zij om u te helpen. Tot 2 tot 3 weken of langer duren voordat je voelt de volledige effecten van dit geneesmiddel.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Correct gebruik van salicylaat

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Controleer de etiketten van alle nonprescription (over-the-counter [OTC]) en receptplichtige geneesmiddelen u nu. Als een aspirine of andere salicylaten (waaronder bismutsubsalicylaat [bijvoorbeeld, Pepto-Bismol] of een shampoo of de huid geneesmiddel dat salicylzuur of andere salicylaat bevat) bevatten, contact op met uw zorgverlener. Het nemen of het gebruik ervan in combinatie met dit geneesmiddel kan een overdosis veroorzaken.

Als u zal nemen salicylaten voor een lange tijd (meer dan 5 dagen in een rij voor kinderen of 10 dagen in een rij voor volwassenen) of in grote hoeveelheden, moet uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken.

Ernstige bijwerkingen kunnen optreden tijdens de behandeling met dit geneesmiddel. Soms ernstige bijwerkingen kunnen optreden zonder enige waarschuwing. Echter mogelijk waarschuwingsborden komen vaak voor, waaronder zwelling van het gezicht, vingers, voeten en / of onderbenen; ernstige maagpijn, zwarte, teerachtige ontlasting en / of braken van bloed of materiaal dat lijkt op koffiedik, ongewone gewichtstoename en / of huiduitslag. Ook tekenen van ernstige hartproblemen kunnen optreden, zoals pijn op de borst, een beklemmend gevoel in de borst, snelle of onregelmatige hartslag, of ongebruikelijke blozen of warmte van de huid. Stop met het innemen van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts onmiddellijk als u een van deze waarschuwingssignalen opmerkt.

Neem contact op met uw arts of tandarts

Voor patiënten die aspirine om de kans op een hartaanval, beroerte of andere problemen veroorzaakt door bloedstolsels verminderen

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Bismuth Extra Kracht

Bismuth Extra Kracht Side Effects

Bepaalde andere geneesmiddelen samen met een salicylaat kan de kans op ongewenste effecten verhogen. Het risico is afhankelijk van hoeveel van elk geneesmiddel u elke dag, en hoe lang u de medicijnen bij elkaar te nemen. Als uw arts leidt u naar deze geneesmiddelen samen te nemen op een regelmatige basis, volg zijn of haar aanwijzingen zorgvuldig. Echter, geen van de volgende geneesmiddelen samen met een salicylaat nemen voor meer dan een paar dagen, tenzij uw arts heeft gericht om dit te doen en is het volgen van je vooruitgang

Voor diabetici

Heeft aspirine gedurende 5 dagen niet vóór elke operatie, waaronder tandheelkundige ingrepen, tenzij anders voorgeschreven door uw arts of tandarts. Aspirine gedurende deze tijd kan bloedingen veroorzaken.

Voor patiënten die gebufferde aspirine, choline magnesium en salicylaten (bijvoorbeeld Trilisate) of magnesiumsalicylaat (bijvoorbeeld, Doan’s)

Als u het nemen van een laxeermiddel met cellulose, neem de salicylaat ten minste 2 uur vóór of na het laxeermiddel nemen. Rekening houdend met deze geneesmiddelen te dicht bij elkaar kunnen de effecten van de salicylaat verminderen.

Voor patiënten die dit middel via de mond

Voor patiënten die aspirine zetpillen

Salicylaten kunnen interfereren met de resultaten van bepaalde medische tests. Voordat u een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is als u een van deze geneesmiddelen in de afgelopen week hebben genomen. Indien mogelijk, is het het beste om eerst contact op met de dokter, om erachter te komen of het geneesmiddel tijdens de week kunnen worden genomen voor de test.

Voor patiënten die een van de producten die cafeïne bevatten

Als u denkt dat u of iemand anders kan een overdosis hebben genomen, krijgen noodhulp in een keer. Het nemen van een overdosis van deze geneesmiddelen kunnen bewusteloosheid of de dood tot gevolg hebben. Tekenen van overdosering omvatten convulsies (aanvallen), gehoorverlies, verwarring, beltonen of zoemen in de oren, ernstige sufheid of vermoeidheid, ernstige opwinding of nervositeit, en een snelle of diepe ademhaling.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.