biotine (oraal) beschrijving en merknamen

Biotine supplementen worden gebruikt ter voorkoming of behandeling biotinedeficiëntie.

Vitaminen zijn verbindingen die je moet hebben voor de groei en gezondheid. Ze zijn nodig in slechts kleine hoeveelheden en zijn meestal beschikbaar in het voedsel dat je eet. Biotine is noodzakelijk voor de vorming van vetzuren en glucose, die worden gebruikt als brandstof door het lichaam. Het is ook belangrijk voor het metabolisme van aminozuren en koolhydraten.

Een gebrek aan biotine is zeldzaam. Echter, als het zich voordoet het kan leiden tot huiduitslag, haaruitval, hoge bloedspiegels van cholesterol en hartproblemen.

Enkele voorwaarden kunnen uw behoefte aan biotine te verhogen. Deze omvatten

Tablet; Capsule

Toegenomen behoefte aan biotine moet worden bepaald door uw zorgverlener.

Het belang van het dieet

Beweert dat biotine supplementen zijn effectief bij de behandeling van acne, eczeem (een soort huidaandoening) of haaruitval niet bewezen.

Biotine supplementen zijn zonder recept verkrijgbaar.

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Biotine wordt gevonden in verschillende voedingsmiddelen, zoals lever, bloemkool, zalm, wortelen, bananen, sojameel, granen en gist. Biotine gehalte aan voedsel wordt verminderd door te koken en bewaren.

Vitamines alleen zal niet de plaats van een goed dieet en zal geen energie leveren. Je lichaam heeft andere stoffen in voedsel, zoals eiwitten, mineralen, koolhydraten en vetten. Vitaminen zelf kan niet werken zonder de aanwezigheid van andere voedingsmiddelen.

De dagelijkse hoeveelheid biotine nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Vanwege het gebrek aan biotine is zeldzaam, er geen ADH of RNI voor. Normale dagelijkse aanbevolen inname voor biotine worden over het algemeen als volgt gedefinieerd

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen