biodefense en opkomende infectieziekten onderzoek

Aanbevolen Research

theernment uitvoert en ondersteunt fundamenteel onderzoek tot een beter begrip van virussen, bacteriën en andere besmettelijke agentia die ziekten van de volksgezondheid opleveren. Dit onderzoek vormt de basis voor de ontwikkeling van medische producten en strategieën voor diagnose, behandeling en het voorkomen van een breed scala van besmettelijke ziekten, of deze ziekten ontstaan ​​op natuurlijke wijze of doelbewust geïntroduceerd als een daad van bioterrorisme. Ongeacht de bron van de besmettelijke dreiging theernment onderzoek benadering gelijk leren zoveel mogelijk over het infectieuze agens en hoe het ziekte veroorzaakt en hulpmiddelen voor diagnose, behandeling en preventie van infectie met deze bacterie ontwikkelt.

Na de terreur aanslagen van 11 september 2001, en de daaropvolgende anthrax mailings van die val, heeft theernment een belangrijke ondersteunende rol gespeeld in de grotere nationale strategie voor medische producten en strategieën te ontwikkelen voor bioterrorisme en opkomende en opnieuw optredende infectieziekten tegen te gaan. Na verloop van tijd, heeft theernment’s onderzoek richt in dit verband is ontstaan ​​uit het ontwikkelen van vaccins voor specifieke ziekteverwekkers om zich te concentreren op de fundamentele fundamenteel onderzoek nodig is om beter te begrijpen infectieuze middelen. Het doel van deze fundamentele onderzoek is de basis voor de ontwikkeling van breed-spectrum antibiotica en antivirale-geneesmiddelen die kunnen voorkomen of behandelen van ziekten veroorzaakt door meerdere soorten bacteriën of virussen-en multiplatformtechnologieën die kan worden gebruikt om efficiënter te ontwikkelen leggen vaccins tegen verschillende infectieuze agentia.

Deze beweging van de “one bug-één drug” benadering in de richting van een meer flexibele, brede aanpak met behulp van geavanceerde genomics en proteomics-technologieën heeft talrijke wetenschappelijke vooruitgang opgeleverd en heeft de Verenigde Staten uitgerust met een veel meer geïntegreerde en gecoördineerde aanpak van de volksgezondheid crises. Dit werd aangetoond tijdens de SARS-epidemie, pandemische griep paraatheid inspanningen als gevolg van de H5N1 vogelgriep uitbraak, en de 2009 H1N1-grieppandemie.

theernment blijft voeren en ondersteuning van het onderzoek bedoeld om de wetenschappelijke kennis van besmettelijke ziekten te bevorderen en vindt brede oplossingen.

Zou een bloedtest Voorspel Protective Vermogen van Anthrax Vaccine bij de mens?

Veel virussen Gestopt New Kind of Drug

theernment Wetenschappers Track Foodborne Overdracht van Nipah Virus in Hamsters

Nieuwe Mouse Study methode maakt Vergelijkende Vaccin Studies for Tularemia

Ciprofloxacine Licensed to Treat longpest

VSV-gebaseerde Nipah Virus Vaccine beschermt volledig Afrikaanse groene apen