bexaroteen (actuele route) bijwerkingen

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Sommige bijwerkingen zal tekenen of symptomen die je kunt zien of voelen. Uw arts kan kijken voor anderen door het doen van bepaalde tests. Omdat medicatie extern wordt aangebracht op de huid, in het algemeen, deze bijwerking komen minder vaak voor. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.