Betapace af

Om het risico van geïnduceerde aritmie te minimaliseren, moeten patiënten gestart of herstart op sotalol of omgezet van IV naar orale therapie worden geplaatst voor een minimum van 3 dagen (onderhoudsdosis) in een faciliteit die continue cardiale reanimatie en ECG monitoring kan bieden. CrCl moet worden berekend voorafgaand aan het doseren. Kan levensbedreigende ventriculaire tachycardie geassocieerd met QT-interval is gemeld veroorzaken. Niet starten sotalol behandeling als de basislijn QTc langer is dan 450 milliseconden. Als de QT-interval verlengt tot 500 milliseconden of hoger, verlaging van de dosis, doseringsinterval verlenging of staken van de behandeling noodzakelijk. Pas doseringsinterval gebaseerd op CrCl.Sotalol onder de merknaam Betapace (R) gebracht wordt geïndiceerd voor de behandeling van gedocumenteerde levensbedreigende ventriculaire aritmieën. Sotalol onder de merknaam Betapace AF (R) gebracht wordt geïndiceerd voor de handhaving van normale sinusritme (tijdsvertraging om herhaling van atriale fibrillatie of atriale flutter) bij patiënten met symptomatische atriale fibrillatie of atriale flutter die momenteel in sinusritme. Betapace (R) en Betapace AF (R) kunnen niet worden vervangen voor elkaar als gevolg van aanzienlijke verschillen in de etikettering (bijvoorbeeld indicaties, patiënt bijsluiter, doseren administratie, en veiligheidsinformatie).

Gebruikt Voor Betapace AF

Therapeutische klasse: Cardiovasculaire Agent

Farmacologische klasse: bèta-adrenerge Blocker, Niet-selectieve

Sotalol is een bèta-blokker. Het werkt door het aantasten van de reactie op zenuwimpulsen in bepaalde delen van het lichaam, zoals het hart. Dientengevolge, het hart klopt langzamer en in een regelmatig ritme.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van sotalol in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Voordat u Betapace AF

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van sotalol orale oplossing in de ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die dit medicijn nodig hebben.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van sotalol tabletten bij geriatrische patiënten.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die sotalol bevatten. Het kan niet specifiek Betapace AF. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Wanneer de levering van dit geneesmiddel bijna leeg is, contact op met uw arts of apotheker van tevoren. Sta jezelf niet toe om opraken van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel moet komen met een bijsluiter. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Voor de eerste drie dagen, zal u dit geneesmiddel krijgt in een ziekenhuis waar uw hartritme kan worden gecontroleerd.

Meet de mondelinge vloeistof met een gemarkeerde maatlepel, orale spuit, of medicijnen beker. Het gemiddelde huishouden theelepel mag nooit aan de juiste hoeveelheid vloeistof.

Als u ook het nemen van een antacidum aluminium of magnesium hydroxide, neem het 2 uur voor of 2 uur na inname van sotalol.

Gebruik alleen het merk van dit medicijn die uw arts voorgeschreven. Verschillende merken zijn mogelijk niet op dezelfde manier werken.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Correct gebruik van sotalol

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt. Bloed, urine en ECG nodig om te controleren op ongewenste effecten.

Neem contact op met uw arts meteen als u eventuele wijzigingen in uw hartritme te hebben. Je zou duizelig of flauw, of je kan een snelle, beukende, of onregelmatige hartslag hebben. Zorg ervoor dat uw arts op de hoogte als u of iemand in uw familie ooit een hartritme probleem heeft gehad, zoals QT-verlenging.

Dit geneesmiddel kan u duizelig maken. Rijd niet of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn totdat u weet hoe dit geneesmiddel op u heeft doen. Sta op langzaam als je duizelig of licht in het hoofd voelen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Betapace AF

Niet onderbreken of stoppen met het innemen van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Uw arts kunt u het bedrag dat u neemt alvorens volledig te stoppen het geleidelijk te verminderen. Enkele voorwaarden kunnen nog erger worden als het medicijn plotseling wordt gestopt, wat gevaarlijk kan zijn.

Sotalol kan hartfalen veroorzaken bij sommige patiënten. Neem contact op met uw arts meteen als je met pijn op de borst of ongemak, verwijde aderen nek, extreme vermoeidheid, onregelmatige ademhaling, een onregelmatige hartslag, zwelling van het gezicht, vingers, voeten of onderbenen, of gewichtstoename.

Dit geneesmiddel kan veranderingen in uw bloedsuikerspiegel veroorzaken. Ook kan dit geneesmiddel bedekken tekenen van een lage bloedsuikerspiegel, zoals een snelle hartslag. Neem contact op met uw arts als u deze problemen hebt of als u een verandering in de resultaten van uw bloed of urine suiker testen merken.

Zorg ervoor dat elke arts of tandarts die behandelt je weet dat je het gebruik van dit geneesmiddel. Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel voor de operatie zonder goedkeuring van uw arts.

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Betapace AF Side Effects

Betapace AF (sotalol)

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Atriale fibrillatie Xarelto, digoxine, diltiazem, propranolol, Cardizem, sotalol, flecaïnide, Inderal, rivaroxaban, Cartia XT, Multaq, Lanoxin

Atriale flutter diltiazem, Cardizem, sotalol, flecaïnide, Cartia XT, Multaq, propafenon, Rythmol, Tambocor, dronedarone, Cardizem CD