Berinert

Therapeutische klasse: Immune Modulator

Gebruikt Voor Berinert

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van C1 esterase inhibitor bij kinderen van 12 jaar en jonger. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie oud zijn om de effecten C1 esterase inhibitor in de geriatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Voordat u Berinert

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die C1 esterase inhibitor menselijke bevatten. Het kan niet specifiek Berinert zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u of uw kind dit geneesmiddel te geven. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald geplaatst in één van uw aderen.

Dit geneesmiddel kan soms worden gegeven thuis aan patiënten die niet hoeven te worden in het ziekenhuis of de kliniek. Als u gebruik van dit geneesmiddel thuis, zal uw arts of verpleegkundige u leren hoe u voor te bereiden en te injecteren het geneesmiddel. Zorg ervoor dat u weet hoe u het geneesmiddel gebruiken.

Zorg ervoor dat familieleden of andere mensen die je bent met weet hoe de geneeskunde in het geval dat u niet in staat om het zelf te doen zijn te injecteren tijdens een HAE aanval.

Gebruik een nieuwe naald en spuit elke keer dat u uw geneesmiddel injecteert.

Controleer de injectie kits regelmatig om ervoor te zorgen dat het poeder of vloeistof zijn kleur niet is veranderd. Gebruik dit geneesmiddel niet als het poeder of vloeistof zijn kleur is veranderd, of als er vaste deeltjes in de gemengde vloeistof.

Draag dit geneesmiddel met u te allen tijde voor noodgevallen in het geval u een HAE aanval.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een bijsluiter. Lees en volg de instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bel uw arts of apotheker om instructies.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar de injectie kits bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Houd het geneesmiddel in de oorspronkelijke verpakking totdat u ze gaat gebruiken. U mag het poeder flacon in de koelkast bewaren. Niet bevriezen.

U kunt de gemengde vloeistof bij kamertemperatuur op te slaan. Gebruik Berinert® binnen 8 uur mengen en gebruiken Cinryze® binnen 3 uur mengen. Niet in de koelkast of vriezer de gemengde vloeistof.

Correct gebruik van C1 esterase inhibitor, menselijk

Mis het resterende gedeelte van het geneesmiddel dat wordt achtergelaten in de flacon niet hergebruiken. Gooi de flacon nadat u het hebt gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen.

HAE aanvallen zijn levensbedreigend en vereist onmiddellijke medische aandacht. Neem contact op met uw arts, of ga naar een meldkamer zo spoedig mogelijk, zelfs als u zich beter na het gebruik van dit geneesmiddel te voelen.

Dit geneesmiddel kan ernstige allergische reacties veroorzaken. Deze reacties kunnen levensbedreigend zijn en vereisen directe medische aandacht. Bel uw arts of verpleegkundige meteen als u of uw kind een uitslag, jeuk, huiduitslag, heesheid, pijn op de borst, duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, kortademigheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht, of mond na ontvangst van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan uw risico op het ontwikkelen van bloedstolsels te verhogen. Neem contact op met uw arts meteen als u of uw kind hebben zwelling en pijn in je armen, benen of buik, pijn op de borst, kortademigheid, verlies van gevoel, verwardheid, of problemen met spiercontrole of spraak.

Dit geneesmiddel wordt gemaakt van gedoneerd menselijk bloed. Sommige menselijk bloed producten zijn bepaalde virussen doorgegeven aan mensen die ze hebben ontvangen. Het risico op het krijgen van een virus uit medicijnen gemaakt van menselijk bloed is sterk verminderd in de afgelopen jaren. Dit is het gevolg van de vereiste testen van menselijke donors van bepaalde virussen en testen tijdens de vervaardiging van deze geneesmiddelen. Hoewel het risico laag is, praten met uw arts als u zich zorgen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Berinert

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Berinert Side Effects

Berinert (C1 esterase remmer (menselijke))

Erfelijk angio-oedeem Firazyr, Cinryze, Kalbitor, Ruconest, C1 esterase remmer (menselijke), icatibant, ecallantide