Benzamycine pak actueel

Therapeutische klasse: Antiacne

Gebruikt Voor Benzamycine Pak

Chemische Klasse: Macrolide

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van erytromycine en benzoylperoxide combinatie bij kinderen jonger dan 12 jaar. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van erytromycine en benzoylperoxide combinatie in geriatrische patiënten.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Voordat u Benzamycine Pak

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen gebruiken zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan je huid veroorzaken geïrriteerd raken. Mogelijk moet u dit geneesmiddel te gebruiken voor enkele weken of maanden voordat je huid begint er beter uitzien. Het toepassen van extra medicijnen niet zal maken sneller werken.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in uw ogen, neus of mond. Gebruik het niet op de huid gebieden die snijwonden of schaafwonden te hebben. Als het niet te krijgen op deze gebieden, spoel het af meteen.

Gebruiken

Benzamycin® Pak is verkrijgbaar in een folieverpakking die twee gescheiden compartimenten heeft. Als u gebruik maakt van dit merk, opent het zakje en meng de inhoud in de palm van je hand grondig. Breng het product meteen na het mengen. Niet mengen of toepassen van het geneesmiddel in de buurt van open vuur.

Na het wassen of scheren, het beste 30 minuten te wachten alvorens het geneesmiddel. De alcohol in de gemengde geneesmiddel kan irriteren fris gewassen en geschoren huid.

Vermijd het wassen van de acne getroffen gebied (s) te vaak. Dit kan uw huid uitdrogen en maak uw acne erger. Wassen met een milde, neutrale zeep 2 of 3 keer per dag moet genoeg zijn, tenzij je een vette huid. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de vervaldatum op het etiket. Het geneesmiddel niet goed werkt. Hier krijg je een verse aanvoer bij uw apotheker. Neem contact op met uw apotheker als u vragen heeft over dit.

Om te voorkomen dat uw acne onder controle te houden met behulp van dit geneesmiddel voor de volledige tijd van de behandeling. Het kan zijn dat blijven gebruiken van dit geneesmiddel elke dag voor maanden of zelfs langer in sommige gevallen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van Benzamycine Pak

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Houd de Benzamycin® Pak in de folieverpakking totdat u klaar bent om het te gebruiken zijn. Bewaren bij kamertemperatuur, weg van warmte en direct licht. Niet bevriezen.

Bewaar de Benzamycin® actueel gel in de koelkast, uit de buurt van licht en hitte. Niet bevriezen. Gooi ongebruikte medicijnen na 3 maanden.

Het is belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven gebruiken.

Dit geneesmiddel kan diarree veroorzaken en in sommige gevallen ernstig zijn. Heeft een geneesmiddel voor de behandeling van diarree zonder eerst met uw arts. Diarree geneesmiddelen kunnen de diarree verergeren of het langer duren. Als u vragen heeft over deze of als milde diarree aanhoudt of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

Dit geneesmiddel kan uw huid gevoeliger voor zonlicht maken. Gebruik een zonnebrandcrème wanneer je buiten bent. Vermijd sunlamps en zonnebanken. U kan nodig zijn om beschermende kleding te dragen, zoals een hoed.

Als u ernstige zwelling, kortademigheid, of een allergische reactie op dit medicijn te ontwikkelen, stoppen met het gebruik van het geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen.

Als uw acne niet binnen 3 tot 4 weken niet verbetert, of als het erger wordt, contact op met uw arts. Echter, kan de behandeling van acne tot 8 tot 12 weken voordat je volledige verbetering te zien.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Benzamycine Pak

Als uw arts een ander geneesmiddel moet worden toegepast op de huid, samen met dit geneesmiddel heeft besteld, is het het beste toe te passen de tweede geneesmiddel ten minste 1 uur nadat u de eerste medicijn toe te passen. Dit kan helpen om uw huid dat deze te geïrriteerd. Ook als de geneesmiddelen worden gebruikt te dicht bij elkaar, ze kunnen niet goed werken.

Mild stekend of verbranding van de huid kan worden verwacht na het gebruik van dit geneesmiddel wordt toegepast. Deze effecten kunnen duren tot enkele minuten of meer. Als de irritatie aanhoudt, contact op met uw arts. Het kan zijn dat minder vaak gebruik van het geneesmiddel. Volg de aanwijzingen van uw arts.

U kunt nog steeds gebruik maken van cosmetica (make-up) tijdens het gebruik van dit geneesmiddel voor acne. Toch is het beter om slechts “ olievrije ‘cosmetica. Ook is het best niet om cosmetica te zwaar of te vaak te gebruiken. Zij kunnen uw acne verergeren. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Gebruik geen andere geneesmiddelen op de behandelde huid gebieden die niet gebruiken zonder te vragen uw arts. Vermijd het gebruik van huidverzorgingsproducten die kan drogen of irriteren je huid. Deze omvatten peeling agenten.

Mis het medicijn niet van toepassing op je haar of om het even welke gekleurde stof. Dit geneesmiddel kan bleken veroorzaken.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Benzamycine Pak Side Effects

Benzamycine Pak (benzoylperoxide / erytromycine plaatselijk)

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Acne doxycycline, clindamycine actueel, erytromycine actueel, tetracycline actueel, minocycline, Accutane, tretinoïne actueel, isotretinoïne, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapson actueel, Retin-A, Epiduo, adapaleen actueel, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn