belimumab intraveneuze

Therapeutische klasse: Immunologische Agent

Gebruikt voor belimumab

Farmacologische klasse: monoklonale antistoffen

belimumab wordt alleen gegeven door of onder direct toezicht van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor belimumab, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op belimumab of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van belimumab injectie bij kinderen. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies over de relatie tussen leeftijd om de effecten van belimumab werden niet uitgevoerd in de geriatrische populatie. Echter geen geriatrische-problemen gedocumenteerd tot dusver.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u belimumab

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van belimumab beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u belimumab. belimumab wordt gegeven via een naald geplaatst in één van uw aderen.

U kunt ook medicijnen om te helpen allergische reacties op de injectie te voorkomen krijgen.

belimumab wordt geleverd met een Medication Guide. Het is zeer belangrijk dat u lezen en begrijpen van deze informatie. Zorg ervoor dat u uw arts te vragen over alles wat je niet begrijpt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat belimumab goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te ontvangen.

Je moet niet belimumab ontvangen als u ook gebruik maakt van andere biologische therapieën of cyclofosfamide (CYTOXAN®).

Vertel uw arts als u zwanger bent of als u van plan bent zwanger te worden. Vrouwen die mogelijk zwanger zou kunnen krijgen moeten gedurende de behandeling en gedurende ten minste 4 maanden na de laatste dosis een effectieve vorm van anticonceptie te gebruiken.

belimumab kan uw risico op het ontwikkelen van infecties, met inbegrip van een ernstige hersenen infectie genaamd progressieve multifocale leuko-encefalopathie (PML) te verhogen. Voorkomen dat in de buurt van mensen die ziek zijn en je handen wassen vaak. Neem contact op met uw arts meteen als u een koorts, koude rillingen, een hoest die niet weg zal gaan, griepachtige symptomen, hoofdpijn, nachtelijk zweten, of gewichtsverlies. Vertel uw arts als u problemen met het evenwicht, verwarring, moeite met praten of wandelen, duizeligheid, geheugenverlies, of visie veranderingen.

Het gebruik van belimumab kan uw risico op het krijgen van kanker. Praat met uw arts als u zich zorgen over dit risico.

Belimumab kan een infuus reactie veroorzaken terwijl u het of rechts te ontvangen na de infusie eindigt. Neem contact op met uw arts of verpleegkundige meteen als u een hoofdpijn, jeuk, duizeligheid, flauwvallen, duizeligheid, misselijkheid, spier- of gewrichtspijn, of een uitslag.

belimumab kan een ernstige vorm van een allergische reactie genaamd anafylaxie veroorzaken. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Vertel het uw arts meteen als u pijn op de borst, netelroos, jeuk, huiduitslag, zwelling van het gezicht, tong en keel, of moeite met ademhalen nadat u het geneesmiddel ontvangt.

belimumab kan ertoe leiden dat sommige mensen worden onrustig, prikkelbaar, of weer te geven andere abnormale gedrag. Het kan ook leiden tot een aantal mensen om suïcidale gedachten en neigingen te hebben of om depressief te worden. Als u of uw zorgverlener deze ongewenste effecten opmerkt, vertel uw arts meteen.

Terwijl u wordt behandeld met belimumab, en na het stoppen met de behandeling met het, geen inentingen (vaccins) zonder goedkeuring van uw arts te hebben. Belimumab kan de weerstand van uw lichaam verlagen en het vaccin kan niet zo goed of je kan de infectie het vaccin is bedoeld om te voorkomen krijgen. Bovendien moet je niet in de buurt van andere personen in uw huishouden die levende vaccins ontvangen, want er is een kans dat ze kunnen het virus doorgeven aan jou. Enkele voorbeelden van levende vaccins zijn onder andere mazelen, bof, influenza (neusgriepvaccin), poliovirus (orale vorm), rotavirus, en rubella. Niet dicht bij hen te komen en blijf niet in dezelfde kamer met hen voor zeer lang. Als u vragen over dit hebt, raadpleeg dan uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Correct gebruik van belimumab

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Systemische lupus erythematosus prednison, aspirine, triamcinolon, dexamethason, Plaquenil, hydroxychloroquine, azathioprine, Ecotrin, Decadron, azathioprine, cortisone, Bayer Aspirine, Deltasone, Benlysta, Kenalog-40, Acthar, belimumab, Sterapred, Fasprin, Kenalog-10, corticotropine

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van belimumab

belimumab Side Effects

belimumab