beclomethason (nasale route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een bijsluiter. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Dit geneesmiddel wordt alleen gebruikt in de neus. Snap het niet in uw ogen of op uw huid. Als het niet te krijgen op deze gebieden, afspoelen meteen en bel uw arts.

De spray

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiƫnten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

opslagruimte

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar de bus bij kamertemperatuur, weg van warmte en direct licht. Niet bevriezen. Houd niet van dit geneesmiddel in een auto waar het kan worden blootgesteld aan extreme hitte of kou. Niet gaatjes prikken in de bus of gooi het in het vuur, zelfs als de bus leeg is.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.